Sport

EXCLUSIV / Reghe a revoluţionat STEAUA! Cum A transformat-o în BARCELONA lui Guardiola

UPDATE 18:45. Laurenţiu Reghecampf i-a pregătit o surpriză de proporţii lui Ionuţ Chirilă. Conform surselor FANATIK.RO, Reghecampf va juca fără vîrf de profesie pe teren, mizînd în schimb...
14.02.2014 | 18:45
EXCLUSIV  Reghe a revolutionat STEAUA Cum A transformato in BARCELONA lui Guardiola

UPDATE 18:45. Laurenţiu Reghecampf i-a pregătit o surpriză de proporţii lui Ionuţ Chirilă. Conform surselor FANATIK.RO, Reghecampf va juca fără vîrf de profesie pe teren, mizînd în schimb pe mijlocaşii ofensivi şi foarte tehnici pe care îi are în lot, un sistem asemănător cu cel de la Barcelona!

Primul unsprezece al Stelei: Tătăruşanu – Varela, Szukala, Gardoş, Pîrvulescu – Pintilii, Sănmărtean – Popa, Tănase, Chipciu – N. Stanciu!

UPDATE 17:45. Mihai Stoica a anunţat pe facebook că pînă la această oră s-au vîndut 6.000 de bilete. Managerul stelist aşteaptă ca peste 12.000 de fani să ia loc în tribunele stadionului Ghencea, o asistenţă foarte scăzută ţinînd cont că este primul meci oficial al campioanei în 2014.

Liţă Dumitru a comentat cu ironie problema suporterilor, înainte ca aceste cifre să fie făcute publice: “În Ghencea nu prea are cine să vină, cine ar putea să-i vadă? Nevestele? Dar şi ele… cîte să fie? Naţional Arena are alt farmec, este păcat că avem o arenă de sute de milioane de euro pe care nu o putea folosi, cît despre blat… nu pot să cred în ceva lansat de rivali“, a spus Dumitru pentru FANATIK.RO.

UPDATE 16:40 / Jucătorii Stelei au preferat să se relaxeze înainte de prima partidă oficială din 2014.  Steliştii au jucat biliard, bowling şi tenis de masă în complexul IDM, acolo unde s-au fotografiat alături de fani, informează ProSport.ro

Steaua – Concordia, ora 20:30, Digi Sport 1

Campioana dispută primul meci oficial al lui 2014 cu două achiziţii de top, Sănmărtean şi Keşeru, dar şi cu o pierdere majoră, căpitanul Bourceanu 

Restanţa cu Concordia e programată vineri seară pe stadionul din bulevardul Ghencea şi conform bookmakerilor, dar şi a loturilor celor două echipe, Steaua este favorită certă pentru această dispută. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf n-are voie să se încurce cu Concordia, întrucît se poate duce la 3 puncte în faţa Astrei din Giurgiu chiar înainte de startul celei de-a doua părţi a campionatului. Desigur, pentru a realiza acest lucru trebuie să o bată şi pe U Cluj, în cea de-a doua restanţă pe care o mai are de jucat, pe 18 februarie (18:15, pe stadionul din Ghencea).

Steaua s-a mişcat bine pe piaţa transferurilor. L-a vîndut pe bani frumoşi pe căpitanul Bourceanu şi i-a luat aproape gratis pe Lucian Sănmărtean şi pe Claudiu Keşeru. Nu la fel de reuşite ca transferurile au fost evoluţiile „roş-albaştrilor” în amicalele din 2014. Bilanţul seamănă cu un dezastru! Amicale, amicale, dar au fost 4 înfrîngeri, 5 remize şi o singură victorie în 10 meciuri de pregătire. Atacul stelist a fost aproape inert în tot acest timp: doar 6 goluri marcate!

De partea cealaltă, Concordia a arătat mult „nerv” în amicale. La propriu putem spune asta, deoarece elevii lui Ionuţ Chirilă s-au transformat în veritabili pugilişti la amicalul cu Zimbru Chişinău, împărţind pumni, înjurături şi palme adversarilor. Lăsînd gluma la o parte, Concordia s-a mişcat bine în amicale. Cele 5 pe care le-a disputat s-au transformat în 3 victorii şi două remize. Cu toate acestea, şe ştie foarte bine că forma şi determinarea jucătorilor se poate întoarce la 180 de grade în meciurile oficiale.

Ultimele 5 amicale ale Stelei

28.01.2014 Steaua – Dinamo Kiev    0-0
30.01.2014 Steaua –  IFK Goteborg  0-0
1.02.2014 Steaua – Lokomotiv Plovdiv      1-2
3.02.2014 Steaua – Korona Kielce    3-1
5.02.2014 Steaua – Elfsborg   0-0

Ultimele 5 amicale ale Chiajnei

26.01.2014 Concordia – Yonsei        6-0
28.01.2014 Concordia – Wolfsberger         1-1
2.02.2014 Concordia – Gyeongnam 2-1
6.02.2014 Concordia – Zimbru Chişinău    1-0
9.02.2014 Concordia – Terek Groznîi         2-2

 Mînuţe de ajutor

* Lukas Szukala a fost recuperat la timp după fractura de piramidă nazală şi va fi titular cu Chiajna
* Ionuţ Chirilă are probleme serioase de lot. Bucurică e indisponibil două luni, Wellington are entorsă, Ganea are contractură musculară, iar Seredicu este suspendat
* Doar o singură victorie a bifat Steaua în cele 10 amicale pe care le-a disputat în această iarnă

 Atenţie!

Din cele 6 directe de pînă acum, Steaua a cîştigat 4, toate în campionat, Concordia a învins într-un amical şi la penalty-uri în Cupă, după 0-0 în 120 de minute.

Cote

1,63 este cota pentru ca Steaua să cîştige la cel puţin două goluri diferenţă
1,45 este cota pentru „gol Steaua în prima repriză”

 

Tags: