Sport

Video. „Profețiile lui Mitică”! Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir întorc pe toate fețele cel mai mare scandal rasist din fotbalul românesc. Exclusiv

„Profețiile lui Mitică”, în fiecare luni, 12:30. La prima ediție, Dumitru Dragomir, super-invitatul permanent al lui Horia Ivanovici, a făcut două predicții perfecte. Ce urmează?
30.01.2023 | 13:05
Video Profetiile lui Mitica Horia Ivanovici si Dumitru Dragomir intorc pe toate fetele cel mai mare scandal rasist din fotbalul romanesc Exclusiv
Nu ratați „Profețiile lui Mitică”! Luni, ora 12:30, live, Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir întorc pe toate fețele cel mai mare scandal rasist din fotbalul românesc. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vrei show de show? Vrei să știi ce se va întâmpla în fotbalul românesc și nu numai? Nu rata „Profețiile lui Mitică”, în fiecare luni, de la ora 12:30, numai pe FANATIK! După deja cunoscuta emisune „Fanatik Superliga”, Horia Ivanovici face spectacol „unu la unu” cu „Oracolul de la Bălcești”, Dumitru Dragomir!

Nu ratați „Profețiile lui Mitică”! Luni, ora 12:30, live, Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir întorc pe toate fețele cel mai mare scandal rasist din fotbalul românesc

„Profețiile lui Mitică” revin în forță luni, de la ora 12:30! Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir întorc pe toate fețele cel mai mare scandal rasist din fotbalul românesc. Scandările care au dus la supendarea meciului Sepsi Sfântu Gheorghe – FC U Craioba 1948.

ADVERTISEMENT

Ce-o să fie, ce-o să fie, doar Mitică știe! Iar Horia Și dezvăluie viitorul fotbalului nostru numai în talk-show-ul online realizat de Horia Ivanovici în exclusivitate pe FANATIK.

Dumitru Dragomir nu a primit degeaba porecla de „Oracolul de la Bălcești”. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal timp de 17 ani, între 1996 și 2013, și-a câștigat faima de prezicător pentru „gura sa de aur”, pentru predicțiile sale, care se adeveresc în mare proporție, așa că… hai să aflăm împreună ce-o să fie pentru că Mitică știe!

ADVERTISEMENT

,„Profețiile lui Mitică” vor fi „live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări „Profețiile lui Mitică” pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

VEZI EMISIUNEA:

În prima emisiune, Mitică Dragomir a făcut  două profeții care s-au împlinit!

Mitică Dragomir nu tace pentru că… „Nu pot să tac!” …O spune chiar el. „Și nici  Horia Ivanovici nu poate să tacă!”, mai spune „Oracolul. Lunea trecută, în primul show „Profețiile lui Mitică”, a făcut… show! Și două profeții. Amândouă s-au împlinit.

ADVERTISEMENT

A prezis Dumitru Dragomir că CFR Cluj va câștiga derby-ul din deplasarea de la Ovidiu, cu Farul și „ceferiștii” lui Dan Petrescu i-au pus la colț pe „copii” lui Gică Hagi cu scor de neprezentare, 3-0, chiar în seara acelei zile de luni!

Apoi a mai făcut „Oracolul” o profeție: cum că o să ningă. Atenție, într-o zi de primăvară, dintr-o perioadă de primăvară în plină iarnă, cu temperaturi de până la 20 de grade Celsius, care pe mulți i-a convins că am scăpat de zăpadă sezonul ăsta hibernal. Și a nins în toată țara! Vezi mai jos „Oracolul de la Bălcești” în acțiune!

ADVERTISEMENT

Așa că în fiecare luni Horia Ivanovici va schimba „pase” la firul ierbii și al show-lui cu Mitică Dragomir despre tot ce s-a întâmplat în week-endul anterior emisiunii, de la meciurile etapei la… culisele etapei, de la declarațiile „la panou” ale jucătorilor și antrenorilor la exclusivitățile FANATIK din spatele reflectoarelor, într-un cuvânt tot ce se învârte în fotbalul românesc.

Pigmentat totul cu, evident, profețiile lui Mitică! Savuroase și… tăioase! Care, evident, nu pot lipsi de la … „Profețiile lui Mitică”! Super-emisiune, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… „omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, în fiecare luni, de la 12:30, numai pe FANATIK!

Nu rata nici „Fanatik Superliga”! De la ora 10:30, înainte de „Profețiile lui Mitică”! Cu invitați consacrați, cu analiza etapei, cu exclusivități, cu dezvăluiri, cu multe surprize!

„Profețiile lui Mitică” o să vă delecteze în fiecare luni după „Fanatik Superliga”. Emisiune aflată în al doilea sezon, pe care o poți urmări în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Horia Ivanovici face analiza fiecărei etape, și nu numai, ci a întregului fenomen, despicând în 4X4 firul evenimentelor din fotbalul românesc cu invitați carismatici și, mai ales, competenți, fini cunoscători ai sportului-rege.

Luni, 30 ianuarie, vor fi prezenți în emisiunea lui Horia Ivanovici 4 nume importante din fotbalul românesc: „Cobra” Adrian Ilie, „Pompierul” Florin Gardoș, „Influencerul” Robert Niță și „Il Consigliere” Andrei Vochin al președintelui FRF Răzvan Burleanu.

Tot spectacolul oferit săptămânal de Horia Ivanovici și invitații săi la „Fanatik Superliga” și „Profețiile lui Mitică” este posibil cu ajutorul sponsorului principal Superbet (sponsor și al primei ligi) și al sponsorului Premium Aqua Carpatica.

Nu uita: înainte și după fiecare etapă Horia Ivanovici vă provoacă „Să facem show!” la „Fanatik Superliga” și „Profețiile lui Mitică”! „Revista de front” a fotbalului românesc! În exclusivitate pe FANATIK: site, youtube, facebook, Tik Tok! În fiecare luni, marți și vineri! FII FANATIK CU HORIA IVANOVICI!

ADVERTISEMENT