“Nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul celor de la Maccabi”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
05/08/2016, 10:39
“Nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul celor de la Maccabi”

Pandurii Târgiu Jiu a pierdut în deplasare cu Maccabi Tel Aviv, în turul trei preliminar al Ligii Europa şi au fost eliminaţi de israelieni. Tehnicianul gorjenilor, Petre Grigoraş a comentat jocul echipei sale:

“Felicitări Maccabi pentru o calificare absolut meritată. Din păcate nu am reuşit în dubla asta să ne ridicăm la nivelul adversarului prea mult. Calificarea era aproape jucată după înfrîngerea 3-1. Era foarte greu să revenim. Au demonstrat că sînt o echipă valoroasă, puternică şi foarte greu am fi putut să înscriem 3 goluri fără să primim.

Mi s-au părut mai proaspeţi ca noi şi mai concentraţi la joc. Prima repriză mai modestă, foarte modestă, în partea a doua am reuşit să mai echilibram jocul, dar să recunoaştem ne-au fost superiori”, a spus Grigoraş.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×