Sport

Nu s-a antrenat, dar Gigi Becali îl forţează pe Florinel Coman titular în FCSB – Dunajska Streda. Cum a reacționat Dică

Gigi Becali a anunțat în direct că Florinel Coman va reveni după accidentare mult mai repede decât era preconizat și va fi pe teren la meciul retur din Conference League cu Dunajska Streda.
10.08.2022 | 13:10
Nu sa antrenat dar Gigi Becali il forteaza pe Florinel Coman titular in FCSB  Dunajska Streda Cum a reactionat Dica
Florinel Coman a lipsit 11 luni de pe gazon din cauza accidentărilor. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
10-08-2022
10:09

Dică îl anunță pe Coman în lotul pentru returul cu Dunajska Streda

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a confirmat informația că Florinel Coman s-a refăcut miraculos după accidentarea la coapsă care îi punea în pericol prezența pe teren pe o perioadă îndelungată și a anunțat că jucătorul va fi în lotul pentru returul cu Dunjska Streda.

”Florinel se întoarce astăzi de la Belgrad. Sunt şanse să fie în lot. Şi eu am fost în Serbia. După 3 zile am jucat. Nu pot să vă spun secretul. Le-am cerut jucătorilor să avem atitudine şi unitate. Ne aşteaptă o partidă mai grea ca în tur”, a declarat Dică, la conferința de presă premergătoare întâlnirii din Conference League.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Florinel Coman a plecat de urgență la Belgrad pentru a face tratament la vraciul Marijana Kovacevic, după accidentarea cu Dunajska Streda.

Gigi Becali, despre recuperarea miraculoasă a lui Florinel Coman: „A zis că nu a văzut așa ceva”

Patronul FCSB a vorbit în direct la Pro Arena despre situația medicală a lui Florinel Coman: „Florinel Coman va juca joi! E miracol, Marijana şi-a facut şi ea cruce, a zis că nu a văzut aşa ceva, că s-a recuperat prea repede”.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost schimbat la pauza meciului din Slovacia cu Dunajska Streda, după ce a simțit „înțepături” la coapsă, iar Nicolae Dică a anunțat că noul căpitan al FCSB va sta pe bară 5-6 săptămâni.

„Florinel Coman are ruptură, cred că va sta între 5 şi 6 săptămâni. A făcut RMN, din păcate l-am pierdut pentru o perioadă mai lungă. Mă gândeam că nu va avea o ruptură după discuţia pe care am avut-o cu el la pauză şi din păcate are acest lucru.

ADVERTISEMENT

Dar el a mai trecut prin astfel de momente, trebuie să devină mai puternic, să intre mai repede în echipă”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă înaintea meciului cu CS Mioveni.

Mihai Stoica era convins că Florinel Coman nu va putea juca cu Dunajska Streda: „Nu are șanse pentru joi”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvăluit la Orange Sport că Florinel Coman nu are șanse să fie pe teren cu Dunajska Streda: „Florinel Coman nu are șanse pentru joi. D-aia l-am și trimis acolo. Cu tratament clasic ar fi fost 5-6 săptămâni. A avut o ruptură foarte mare, dar el n-a simțit. Doar acolo se poate vindeca într-un timp foarte scurt”.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a început recuperarea pe data de 5 august, iar conform declarațiilor lui Gigi Becali, mijlocașul ar putea reveni pe teren după doar șase zile de recuperare: „El a plecat vineri, a făcut vineri prima ședință de terapie. Sâmbătă, a doua. Azi, a treia. Abia mâine va vedea ecografistul. E plecat cu Marius Ianuli acolo, team manager-ul nostru, care mi-a trimis o filmare cu el urcând scările în sprint”, a mai spus Mihai Stoica pentru sursa citată.

„A avut aceste accidentări şi înainte. Poate şi eu că din dorinţa de a-i da minute, a-i da încredere, l-am lăsat şi a jucat 89 de minute în Europa, apoi tot jocul cu Craiova. Din dorinţa de a-i da ritm l-am forţat… l-am băgat în Europa pentru că eu credeam că poate să joace din 3 în 3 zile. Asta e, se poate întâmpla”, mai explica Nicolae Dică înainte de meciul cu Mioveni.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a avut doi ani de coșmar, începând cu partida din Europa League cu Backa Topola. În această perioadă, Coman a suferit nu mai puțin de patru accidentări grave și a stat pe bară 11 luni.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la FCSB – Dunajka Streda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT