Sport

Nu s-a mai întâmplat în istoria Ligue 1: 17 cartonașe galbene! Neymar: ,,M-a numit maimuță. Singurul lucru pe care îl regret este că nu l-am lovit pe prostul acela în față”

14.09.2020 | 11:45
Nu sa mai intamplat in istoria Ligue 1 17 cartonase galbene Neymar Ma numit maimuta Singurul lucru pe care il regret este ca nu lam lovit pe prostul acela in fata
ADVERTISEMENT

Meci nebun în Paris Saint German-Olympique Marseille, clasicul Franței în materie de rivalitate, unde s-a întâmplat ceva fără precedent în istoria fotbalului francez: nu mai puțin de 17 cartonașe galbene, dintre care cinci roșii în aceeași fază.

Finalul derby-ului din Le Classique a surprins pe toată lumea datorită incidentelor violente fără precedent în ultimele decenii, doar într-o singură fază din ultimele secvențe ale partidei, au fost eliminaâi nu mai puțin de cinci jucători, printre care și starul Neymar.

ADVERTISEMENT
Sursa foto: Le Meilleur Football
Nu mai putin de 17 cartonase in meciul dintre PSG si OM, record pentru Ligue 1.

Starul brazilian Neymar a avut o reacție uluitoare pe twitter după meciul pierdut de Paris Saint-Germain cu Olympique Marseille, pentru prima oară în ultimii  nouă ani.

Neymar: „M-a numit maimuţă, fiu de târfă. Îmi pare rău doar pentru că nu i-am dat una în faţă”

Atmosfera în derby-ul Franței a fost mai încinsă ca niciodată, iar Neymar a șocat după meci cu reacția sa la adresa lui Alvaro: „Singurul lucru pe care îl regret este că nu l-am lovit pe prostul acela în față”, a fost primul tweet emis de fostul jucător de la Barcelona pe rețelele de socializare:

ADVERTISEMENT

Brazilianul nu a regretat deloc această ieșire, ba mai mult, la doar câteva minute a ieșit cu o nouă reacție scandaloasă: ,,„Pentru VAR este ușor să mă prindă cu agresivitatea lui. Acum, ceea ce vreau să văd este imaginea rasistului care mă numește >, asta vreau să văd! Și acolo ce se întâmplă? Mă pedepsesc. Sunt expulzat … și ei?”, a acuzat Neymar din nou, iar postările sale au devenit virale în scurt timp:

Debut de coșmar pentru Paris Saint-Germain

PSG a pierdut primele două meciuri din acest campionat, fără să înscrie măcar o dată. Dacă punem la socotelă și meciul din finala UEFA Champions League cu Bayern, la parizieni se poate vorbi deja de o criză ofensivă, cu trei meciuri consecutive fără gol marcat.

ADVERTISEMENT

Nici suporterii lui OM nu s-au lăsat mai prejos față de rivalii de la PSG, care i-au provocat înainte de meci și au reacționat după 20 de meciuri fără victorie în fața PSG (27 noiembrie 2011), afișând un bannar chiar în centrul Parisului, prin care i-a ironizat pe ultrașii rivalei și pe parizieni:

Săgeți au fost trimise și de pe banca tehnică, unde André Villas-Boas a distrus PSG după victoria lui OM: ,, Tuchel mi-a spus: ” Ar trebui să joci la loto ” i-am spus: ” Ai jucat Loto după Atalanta? ′′ Nu-mi pasă”, a șocat antrenorul.

ADVERTISEMENT

Villas-Boas a continuat tirul la adresa PSG: ,,Există două perioade diferite în istoria acestui derby. Una înainte ca PSG să fie cumpărat din Qatar și cealaltă după ce a fost vândut. Au avut zece ani de dominație, dar au trebuit să cheltuiască peste un miliard pentru asta. S-au bucurat în exces de fiecare dată când au bătut OM, pentru a da importanță peformanțelor din campionat, în timp ce scopul qatarezilor este de a câștiga Liga Campionilor, dar Liga Campionilor rămâne într-un singur loc: la Marsilia!”, a încheiat acid antrenorul lui OM.

La finalul meciului, Dimitri Payet și coechipierii săi au petrecut de parcă ar fi câștigat campionatul:

La joie des joueurs marseillais après la victoire face au PSG ??⚪?

Geplaatst door Le Meilleur du Football op Zondag 13 september 2020

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: