Nu s-au mai îngrămădit la derby. Doar 24.000 de bilete vîndute pe Naţional Arena!

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
20/08/2016, 15:41
Nu s-au mai îngrămădit la derby. Doar 24.000 de bilete vîndute pe Naţional Arena!

Eşecul categoric înregistrat de Steaua în faţa celor de la Maynchester City se pare i-a făcut pe suporterii echipei lui Gigi Becali să nu se mai îngrămădească pe bilete şi la meciul împotriva rivalilor de la Dinamo.

Astfel, pînă sîmbătă la prînz s-au vândut doar 24.000 de bilete, după cum au anunţat organizatorii, inclusiv cu cele 8.300 de tichete care le-au fost repartizate dinamoviştilor. 

Pentru acest meci, cei de la Steaua au scos la vînzare un total de 35.000 de bilete. Totuşi, pe lîngă cele 8.300 de bilete pe care le-au primit de la stelişti suporterii lui Dinamo şi-au mai achiziţionat în această dimineaţă şi alte 2.000 de tichete în alte sectoare ale stadionului.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×