News

Nu s-a mai tuns de ani de zile. De ce a refuzat bărbatul să mai meargă la frizer! GALERIE FOTO

Un american nu foarte bogat a stat şi s-a gândit cum îi poate ajuta pe cei nevoiaşi. Neavând bani, bărbatul a auzit că părul se vinde destul de bine, la un preţ mai mult decât bun. Aşa s-a...
02.10.2017 | 10:15

Un american nu foarte bogat a stat şi s-a gândit cum îi poate ajuta pe cei nevoiaşi. Neavând bani, bărbatul a auzit că părul se vinde destul de bine, la un preţ mai mult decât bun. Aşa s-a hotărât să nu se mai tundă timp de trei ani. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto.

Jon Coyne şi-a propus să îşi doneze podoaba capilară unei persoane aflată în impas. Motivat de acest gând, timp de trei ani, el a aşteptat răbdător ca părul său să ajungă la o lungime considerabilă.
A avut nevoie de 3 ani pentru a decide să se tundă. Transformarea prin care a trecut l-a surprins chiar şi pe el. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Şi-a donat părul unei fundaţii

În momentul în care Jon s-a decis să renunţe la părul lung, acesta a apelat la ajutorul unui hairstylist din Seattle. Locul în care bărbatul s-a tuns se numără printre saloanele care oferă servicii gratuite persoanelor care aleg să îşi doneze părul în scopuri caritabile.

Întreaga operaţiune a fost filmată, iar materialul video a devenit celebru pe internet dupa ce a fost preluat de mai multe site-uri şi televiziuni. Jon a decis să trimită “cosiţele” lungi de aproape 30 de centimeri fundaţiei Locks of Love.

ADVERTISEMENT

În plus, cei care au văzut transformarea prin care a trecut bărbatul sunt de părere că acesta este mult mai atractiv cu părul scurt. Cel puţin asta reiese din comentariile utilizatorilor care au văzut videoclipul de pe YouTube.