Adio, dar rămîn cu tine! Transferul lui Budescu la arabi a picat!

Liga 1, astra giurgiu, qatar, Constantin Budescu

Constantin Budescu a fost omul căutat de trei echipe în această iarnă. Rînd pe rînd, Al Ahli Doha, Steaua şi Umm Salal s-au întrecut în oferte pentru cel care a calificat echipa naţională la Euro, însă acesta este în continuare jucătorul Astrei Giurgiu!

Ultima echipă cu care jucătorul liderului negocia şi despre care spunea că în proporţie de 95% lucrurile sînt rezolvate, Umm Salal, şi-a luat alt jucător pentru postul lui Budescu, renunţînd la jucătorul român. Qatarezii s-au înţeles cu Mounir El Hamdaoui, atacant marocan de 31 de ani de la AZ Alkmaar, jucător cu un CV impresionant, el trecînd pe la echipe precum Ajax, Fiorentina sau Malaga.

"În proporţie de 95% semnez cu arabii. Am efectuat vizita medicală şi am cerut câteva zile libere, pentru că am fost plecat mult timp şi vreau să petrec puţin timp cu familia. Am cerut contractul, ca să îl vadă şi avocaţii mei.

Dacă ar pune altceva în contract decît lucrurile asupra cărora deja ne-am înţeles, nu aş semna", spunea Budescu, după ce efectuase vizita medicală la Umm Salal.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

 Revine în discuţie pista Steaua?

Astfel, Steaua poate reveni pe pista celor doi jucători de la Astra: Budescu şi Enache, pentru care Gigi Becali a oferit 1,9 milioane de euro, sumă pe care cel mai probabil Astra o va accepta în cele din urmă.

 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091