News

Nu se mai termină problemele pentru Donald Trump! Ar putea fi „tăiat” din Singur Acasă 2. Macaulay Culkin susține ideea

14.01.2021 | 20:00
Nu se mai termina problemele pentru Donald Trump Ar putea fi taiat din Singur Acasa 2 Macaulay Culkin sustine ideea
ADVERTISEMENT

2021 a început cum nu se putea mai prost pentru Donald Trump. După ce a eșuat în demersul de anulare a alegerilor prezidențiale, pierdute în fața democratului Joe Biden și a pierdut accesul la majoritatea rețelelor de socializare, inclusiv Twitter, care îi este cea mai dragă, fostul lider de la Casa Albă ar putea rămâne și fără secvența din filmul „Singur Acasă 2”.

La cererea publicului, cum afirmă chiar el, Macauly Culkin, protagonistul celebrei serii difuzate an de an pe micile ecrane, în preajma Crăciunului, cu audiții remarcabile, a decis să înlocuiască digital imaginea miliardarului newyorkez din scena respectivă cu un alt „personaj”.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre un cameo al adultului Kevin, ajuns între timp la frumoasa vârstă de 40 de ani. Și nu a fost singura variantă pe care a avut-o la dispoziție pentru a-l face uitat pe fostul președinte. Un fan inventiv i-a sugerat să o introducă în scenă pe nimeni alta decât Dolly Parton, una dintre figurile marcante ale muzicii country.

Donald Trump dispare din Singur Acasă 2. Macauly Kulkin i-a găsit deja înlocuitor

Deși extrem de scurtă, secvența a fost suficientă pentru ca Donald Trump să se bucure de simpatia publicului. Cel puțin până la scandalurile din ultimele zile.

ADVERTISEMENT

În scena cu pricina, care face parte din cea de-a doua parte a seriei, Kevin McAllister îl întâlnește pe controversatul miliardar și îl întreabă unde se află recepția hotelului, în timp ce se plimbă pe holuri.

În noua variantă, fostul președinte al Statelor Unite este înlocuit cu un cameo al lui Macaulay Culkin adult, acum în vârstă de 40 de ani. Actorul mai are, însă, o sumedenie de variante, la fel de năstrușnice, propuse chiar de fani.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Donald Trump să joace în Singur Acasă 2. Regizorul filmului a lămurit misterul

Chestionat pe marginea subiectului, Chris Columbus, regizorul filmului, spunea anul trecut că Donald Trump a pus apariția sa în film drept condiție pentru ca filmările să se poată desfășura în hotelul său. Dincolo de suma de bani, deloc de neglijat, care i-a intrat în cont din această „afacere”.

Chiar dacă debutul său în cinematografie nu a durat mai mult de 10 secunde, a fost suficient pentru ca miliardarul newyorkez să stârnească simpatia publicului. „Puteam filma acea scenă în Plaza doar dacă ne dădeam acordul să apară și Trump în ea.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat un lucru ciudat: când am făcut testele înainte de lansare, oamenii au început să aplaude în momentul apariției lui Trump. I-am spus editorului să-l lăsăm în film pentru că este un moment delicios pentru spectatori”, a dezvăluit regizorul.

ADVERTISEMENT
Tags: