Pariuri sportive

Nu se poate să nu joci meciurile astea în weekend

Careu de Supermeciuri în acest weekend. Precis le ştii deja. Dar ai hotărât ce pariezi în cele mai tari partide care sunt programate azi, mâine şi poimâine?...
29.10.2017 | 22:11
Nu se poate sa nu joci meciurile astea in weekend

Careu de Supermeciuri în acest weekend. Precis le ştii deja. Dar ai hotărât ce pariezi în cele mai tari partide care sunt programate azi, mâine şi poimâine?

Meciul fiţelor, Neymar vs Balotelli?

Chiar dacă are avantaj în duelurile directe all-time, PSG n-a reuşit să câştige sezonul trecut în faţa lui Nice, echipa care a fost una dintre erevlaţiile ediţiei precedente în Ligue 1. Acum, lucrurile stau radical diferit. PSG a făcut scor în mai toate meciurile jucate acasă (inclusiv în Champions League) şi dream-team-ul parizian e favorit cert la încă un succes categoric. Dar se va juca deschis şi ne aşteptăm la goluri în ambele porţi. Ce spui de 2.30 cotă pentru 1&GG (gazdele câştigă şi ambele echipe marchează).

Câştigă online la Superbet.ro în meciurile din Ligue 1: https: //www.superbet.ro/match/1167702/psg–nice

Marchează Kane primul gol pe Old Trafford?!

Da, pare incredibil, dar fabulosul golgheter al lui Spurs încă nu a reuşit să înscrie pe Teatrul viselor. Dar în acest sezon, Man United nu a primit gol acasă în campionat! Mai mult, golaverajul Diavolilor Roşii pe teren propriu e intimidant pentru orice adversar: 14-0. Totuşi, Tottenham vine după o serie de 4 succese consecutive în deplasare! Se anunţă un duel teribil! Nu doar între Kane şi Lukaku, dar şi între Mourinho şi Pocchetino, managerii obligaţi să joace la victorie. O cotă de 1.77 pentru GG e poate prea mică pentru ambiţiile tale. Ce spui de GG4+ (ambele marchează şi se înscriu minim 4 goluri) care la Superbet.ro e 4.03?!

Cote mărite în fiecare etapă de Premier League la Superbet.ro https://www.superbet.ro/match/1281802/manchester-utd–tottenham-

Ai curaj să pui că Bonucci îşi învinge foştii colegi, în Milan- Juve?

Milanul n-a demonstrat că merită banii care s-au investit în actualul lot. Echipa nu e pe loc de Champions League iar evoluţiile imprevizibile îi nemulţumesc şi pe suporteri dar şi pe pariori. În faţa lui Juve, chiar dacă sunt obligaţi să căştige, foarte probabil Rossonerrii for căuta în primul rând să nu piardă. Într-un derby italian de mare orgoliu, X-ul e mereu un pariu de luat în calul, în toate formele lui. Ce alegi dintre 1.77 PsFX (egal la pauză sau la final) sau 3.45 pentru X (egal la final) la Superbet.ro?

http://Pariază live şi vezi în direct la Superbet.ro Milan – Juve! https://www.superbet.ro/match/1282654/milan–juventus-

Ultimul meci la Severin pentru CSU! O victorie istorică?

Aşteptat să fie primul meci pe noua bijuterie a Olteniei, meciul va fi ultima partidă a noii Ştiinţa la Severin. Un oraş în care revelaţia sezonului a reuşit să aducă şi marele Milan, în meci oficial. Un oraş de care Mangia şi băieţii speră să se despartă cu o victorie de mare moral şi palmares în faţa FCSB. Zero victorii pentru CSU în meciurile cu FSCB în 10 partide jucate! 2.75 cotă pentru 1 (victorie gazde) în acest meci. Superbet.ro a mărit la 1.45 cota pentru X2 (egal sau victorie oaspeţi). Dacă vrei să joci mai prudent, nu rata cota!

Pariază la Superbet.ro în derby-ul etapei: https://www.superbet.ro/match/1282574/csu-craiova–fcsb

Profită în weekend de cotele oferite de Superbet.ro – desemnat în acest an cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală şi de Est!