Nu şi-au pierdut încrederea: “Ne jucăm şansa!” Herea surprinde la finalul partidei

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
28/07/2016, 23:09
Nu şi-au pierdut încrederea: “Ne jucăm şansa!” Herea surprinde la finalul partidei

Pandurii Târgu Jiu a pierdut în manşa tur a turului al treilea din Liga Europa, scor 1-3, cu Maccabi Tel Aviv.

Ovidiu Herea susţine că gorjenii nu mai au foarte multe şanse să meargă mai departe, dar vor lupta pînă la final. Totodată, atacantul a surprins cînd a declarat că Pandurii se va lupta pentru titlu.

“Nu am reuşit să scoatem un rezultat bun. Au intrat la pauză cu avantaj şi nu am putut să profităm de ocaziile pe care le-am avut. Sînt şanse foarte mici să mergem mai departe, dar trebuie să mergem acolo şi să ne jucăm şansa pînă la capăt. Au jucători de valoare şi au fructificat ocaziile pe care le-au avut. Eu cred că şansele sînt destul de mici, dar nu mai avem nimic de pierdut. Ne gîndim la următorul meci şi trebuie să trecem peste această înfrîngere. Putem să batem Astra şi să uităm de această înfrîngere. Pandurii se poate bate la campionat. Avem jucători de valoare şi nu mă dezic de ce am avut”, a spus Herea.

Petre Grigoraş, antrenorul formaţiei Pandurii, a vorbit şi el despre întîlnirea cu Maccabi Tel Aviv. “Am început foarte prost prima repriză şi am primit rapid gol. În repriza a doua am cedat. Poate au experienţă în plus. Noi nu sîntem 100% din punct de vedere fizic, dar este păcat de prima repriză. Meritam să scoatem un rezultat bun. E păcat că am făcut puţin pasul înapoi. Aşa este fotbalul. Dezamăgirea este mare, iar şansele să mergem mai departe sînt minime. Unul suferă şi celalat se bucură. Poate o să ne vină rîndul şi nouă să ne bucurăm. E destul de greu să întorci un rezultat de 1-3. Ne gîndim la meciul cu Astra acum”, a spus Grigoraş.

“Sîntem dezamăgiţi de rezultat, dar trebuie să recunoaştem că au fost superiori. Nu am ţinut ritumul cu adversarul din punct de vedere fizic. Nu e motiv de mîndrie că încă facem transferuri acum. Trebuia să avem echipa completă. A plecat jumătate din staff-ul medical, a plecat şi antrenorul şi 11 jucători. Speranţele sînt minime şi trebuie să ne prezentăm onorabil la partida de la Tel Aviv. Sînt convins că peste 1 lună vor fi schimbaţi jumătate din titlarii din această seară”, a spus Narcis Răducan.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×