Nu-şi lasă favoriţii la greu! Cîţi fani se vor deplasa la Split

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
18/07/2016, 10:19
Nu-şi lasă favoriţii la greu! Cîţi fani se vor deplasa la Split GALERIE FOTO

Formaţia pregătită de Nicolo Napoli are meciul retur pe 21 iulie cu cei de la Hajduk Split. La partida din Croaţia, jucătorii din dealul Copoului vor fi susţinuti de aproximativ 100 de suporteri. Aceştia vor face deplasarea cu maşinile personale sau cu un autocar.

“Indiferent de costuri, noi mergem să susţinem echipa în această primă deplasare europeană din istoria clubului. Nu putem rata acest eveniment. Facem un apel la conducerea clubului să ne ajute cu biletele de meci, pentru că sînt mulţi tineri în autocar, cu posibilităţi financiare reduse. Un bilet la meciul din Croaţia costă 9 euro, în timp ce fanii croaţi au achitat pentru un bilet la Iaşi doar 1 euro. Nu e corect ca noi să plătim de aproape zece ori mai mult”, afirmă Nicu Pancu, unul dintre suporterii formaţiei.

Partida dintre cele două echipe este programată pe 21 iulie, de la ora 21.30, pe stadionul “Poljud”. Partida tur care s-a disputat pe “Emil Alexandrescu” s-a incheiat la egalitate, scor 2-2.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×