“NU SÎNTEM calificaţi! RENUNŢĂM la trofeu în schimbul SALVĂRII de la retrogradare!”

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
10/03/2016, 20:10
“NU SÎNTEM calificaţi! RENUNŢĂM la trofeu în schimbul SALVĂRII de la retrogradare!”

Cristi Bălgrădean a obţinut prima victoria ca jucător al Concordiei chiar în faţa lui Dinamo, formaţie pentru care a evoluat timp de patru sezoane. Portarul speră ca echipa sa să continue pe aceeaşi linie şi să se salveze de la retrogradare.

“Nu sîntem calificaţi, mai este o partidă de disputat. S-a terminat ghinionul, am suferit mult pînă acum. Sperăm să continuăm pe aceeaşi linie pentru că avem nevoie de puncte în campionat ca de aer. A fost o victorie frumoasă pentru mine. Fanii lui Dinamo au fost frumoşi ca întotdeauna, chiar dacă m-au înjurat. Aş renunţa la cîştigarea Cupei Ligii pentru a ne salva de la retrogradare. În campionat nu este nimic terminat. Sper să învingem pe CS U Craiova în campionat”, a declarat Bălgrădean.

La rîndul său, Marius Pena a declarat: “Ne-am dorit foarte mult victoria, vrem în finală. Cred că am luat o opţiune serioasă, dar campionatul este cel mai important. Aveam nevoie de această victorie pentru că toate înfrîngerile ne apăsau psihic. Sper să nu primim gol nici în partidele următoare şi să înscriem. Milevski este un jucător de calitate, este o plăcere să evoluez alături de el. Sper să marcheze şi cu CS U. Trebuie să obţinem victoria, meciul este crucial pentru noi”.

Închide ×