Sport

„Nu știu cine-l influențează pe Șucu! Eu aruncam pisica în curtea lui Șumudică”. Ce crede Mitică despre noul antrenor al Rapidului

Mitică Dragomir l-ar fi luat pe Marius Șumudică la Rapid București. Fostul șef de la LPF a vorbit și despre varianta Neil Lennon, antrenorul nord-irlandez.
16.05.2024 | 22:40
Nu stiu cinel influenteaza pe Sucu Eu aruncam pisica in curtea lui Sumudica Ce crede Mitica despre noul antrenor al Rapidului
„Nu știu cine-l influențează pe Șucu! Eu aruncam pisica în curtea lui Șumudică” Ce crede Mitică despre noul antrenor al Rapidului. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan Lobonț nu va rămâne la Rapid București, iar Mitică Dragomir a analizat soluțiile lui Dan Șucu pentru sezonul următor. „Oracolul de la Bălcești” l-ar instala pe Marius Șumudică la insistențele galeriei din Giulești.

Ce crede Mitică despre noul antrenor al Rapidului: „Nu știu cine-l influențează pe Șucu! Eu aruncam pisica în curtea lui Șumudică”

„Oracolul din Bălcești” spune că un om din fotbal îl înfluențează pe Dan Șucu și trage un semnal de alarmă pentru acționarul Rapidului. Mitică Dragomir are și un sfat pentru șeful din Giulești, care încă nu a ajuns la un acord cu un antrenor pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Fostul șef de la LPF spune că Marius Șumudică ar trebui să fie instalat pe banca tehnică de la Rapid București. Venirea tehnicianului român în Giulești ar reduce la tăcere și galeria din Giulești, care insistă pentru antrenorul cu experiență în România, Turcia și Arabia Saudită.

„Am o impresie atât de bună despre Dan Șucu, dar nu știu cine-l influențează în felul acesta. Numai un singur antrenor se potrivește pentru Rapid, dacă mai dă de alt necaz îl aleargă pe calea ferată pe Șucu și îi jignește familia în toate felurile.

ADVERTISEMENT

Șucu este un tip finuț, mai spune câte o snoabă din când în când, dar nu jignește. Băi, fratele meu, eu aruncam pisica în curtea lui Șumudică. Pe cine ați vrut voi? Luați-l, nu are rezultate și afară, mă lăsați în pace și de acum înainte conduc numai eu.

A făcut doar el și atunci lumea spune că nu se pricepe. Când intri în malaxorul mulțimii este foarte greu să revii. Uitați-vă cât trage doamna Firea pentru minciunile cu azilele, vine pe turnantă, dar vine greu din cauza proastei gândiri”, a spus Dragomir.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir i-a făcut strategia lui Dan Șucu! Ce spune despre Neil Lennon

„Șucu poate să fie influențat greșit de cineva, bănuiesc pe cineva, dar nu vreau să îi dau numele pentru că este un nume foarte mare din fotbal, ori are ceva de neînțeles. Presiunea e pusă pe familia mea, ce să fac, cum să îndepărtez această presiune?

Găsesc altă pisică, pisica Șumudică. Eu am fost mârtan până acum și m-ați lovit din toate părțile, m-ați înjurat pe banii mei. Dacă Șumudică vrea 30.000 pe lună îi dai 32.000 să vină. Obiectivul sunt locurile 1, 2, îi oprim 10% din salariu și dacă nu iei locul 1 sau 2 ne lași și ne rămân banii ăștia.

ADVERTISEMENT

Spuneau că de ce l-au dat afară pe Șumudică, păi l-am pus la presiunea voastră și nu a avut rezultate, locul trei nu este în obiectiv. Îl făceai și pe Șumudică să dea totul și să nu doarmă noaptea. Trasează o linie roșie, de aici înainte nu mai puteți să treceți de ea, aici e Dan Șucu.

Acum îl ia pe Lennon și nu intră în primele patru, poate nu vine. Până cunoaște Rapid îl dă afară, atunci se multiplică presiunea pe el, iar el se satură și fuge”, a mai spus Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică, de la ora 13:30, în fiecare zi de luni, doar pe site-ul FANATIK.RO.

Mitică Dragomir vorbește despre noul antrenor de la Rapid

ADVERTISEMENT