Carousel hot news

Mutu, alt atac la Piţurcă: “Nu mai sînt naivul de altădată”

Internaţionalul român Adi Mutu nu înţelege de ce selecţionerul Victor Piţurcă nu a apelat la serviciile lui pentru "dubla" cu Ungaria şi Turcia....
23.08.2013 | 10:43
Mutu, alt atac la Piţurcă:
Adi Mutu, pe vremea cînd juca la naţională
ADVERTISEMENT

Internaţionalul român Adi Mutu nu înţelege de ce selecţionerul Victor Piţurcă nu a apelat la serviciile lui pentru “dubla” cu Ungaria şi Turcia.

Nu ştiu de ce n-am fost convocat. Dar ştiu altceva. Acum, cînd sînt în drum spre antrenament, mă gîndesc că nu mai sînt naivul de altădată. Nu mă mai aprind aşa uşor… Îmi voi vedea de treabă la echipa de club, voi da totul şi poate voi fi selecţionat iar. Nu voi renunţa niciodată la naţională! Cît timp voi juca fotbal, mă voi gîndi întotdeauna la tricolor, pentru că a fost visul meu de mic copil. Cel puţin, visurile nu ţi le poate lua nimeni“, a declarat Adrian Mutu pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, fotbalistul spune că a dat totul pe teren la Ajaccio şi este sigur că ar fi făcut faţă la meciurile cu Ungaria şi Turcia. De asemenenea, “Briliantul” este alături de echipa naţională. “Eu am dat totul la meciurile din campionatul Franţei, am jucat titular, făceam faţă şi la partidele cu Ungaria şi cu Turcia. Dar nu eu decid convocările. Victor Piţurcă răspunde pentru asta, aşa cum o va face şi pentru rezultatele ulterioare, bune sau rele. Voi ţine, însă, pumnii strînşi. Să tragem cu dinţii timp de 180 de minute, să ne dăruim total, să nu cedăm niciun fir de iarbă fără luptă. Ce rău îmi pare că nu voi fi acolo…!”, a mai spus Mutu.

Stranierii convocati de Piţurcă pentru meciurile cu Ungaria si Turcia: 

ADVERTISEMENT

Bogdan Lobont (AS Roma), Costel Pantilimon (Manchester City), Constantin Nica (Atalanta Calcio), Paul Papp (Chievo), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Asteras Tripolis), Răzvan Raţ (West Ham United), Costin Lazăr (PAOK), Dan Nistor (Evian), Gabi Torje (Udinese Calcio), Banel Nicolita (Saint-Etienne), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Marius Alexe (Sassuolo), Claudiu Keseru (Bastia), Raul Rusescu (Sevilla), Bogdan Stancu (Genclerbirligi).

Partidele nationalei Romaniei cu Ungaria si Turcia vor avea loc pe 6 septembrie, respectiv 10 septembrie, ambele pe Naţional Arena din Bucureşti.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri