News

Nu te aşteptai la asta! Cătălin Moroşanu îşi face operaţie estetică!

Catalin Morosanu se simte bine in pielea lui, insa e complexat de nas! Luptatorul K1 e dispus sa scape cat mai repede de acest complex, asa ca e hotarat sa se opereze. S-a gandit chiar sa-si taie si...
30.08.2015 | 10:02
Nu te asteptai la asta Catalin Morosanu isi face operatie estetica

Catalin Morosanu se simte bine in pielea lui, insa e complexat de nas! Luptatorul K1 e dispus sa scape cat mai repede de acest complex, asa ca e hotarat sa se opereze. S-a gandit chiar sa-si taie si din urechi, pentru ca le are prea mari, spune el.
Catalin Morosanu se antreneaza de zor pentru doua meciuri importante, unul dintre ele avand loc in noiembrie, in Dubai. Luptatorul face zilnic ore de antrenament, e atent si la alimentatie si spune ca trebuie sa scape de burtica. Sportivul e foarte atent cu imaginea sa, are un regim alimentar echilibrat si face mult sport. Mai nou insa, Morosanu acorda mai multa atentie si aspectului sau fizic si, chiar daca e greu de crezut, s-a gandit sa-si faca operatie estetica.
“Am 107 kilograme, am facut burtica, dar o dau jos repede ca am inceput sa ma antrenez bine ca ma pregatesc de doua meciuri. Unul e in Dubai. Sper sa si castig. O sa mai lupt probabil doi, maximum trei ani si apoi ma retrag pentru ca e o problema si varsta. Dupa aceea vreau sa ma operez la nas pentru ca am nasul stramb si-mi spune toata lumea asta.

Stiu ca e stramb, vad si eu in oglinda, dar daca ma operez acum, ma operez degeaba ca daca lupt… intr-un meci imi iau un pumn, doi si se stramba inapoi (rade – n.r.). Dupa ce nu voi mai lupta, ma voi opera. Sunt hotarat. Si m-am gandit sa-mi fac ceva si la urechi, ca sunt mari, si lumea imi tot spune… dar mie-mi plac, ce sa zic. Cui nu-i plac sa nu se uite. Nu am de gand sa le tai. Asta-s eu, Morosanu!”, ne-a spus luptatorul K1.

sursă: wowbiz.ro