Carousel hot news

“Nu te mai uita la bani. Dă-l afară acum pe Daum” Pe cine propune Ienei selecţioner!

Emeric Ienei ştie cine trebuie să fie selecţionerul României. Fostul mare antrenor al Stelei şi al echipei naţionale a mărturisit pentru FANATIK.RO că aşteaptă şi el cu interes analiza...
12.09.2017 | 00:01

Emeric Ienei ştie cine trebuie să fie selecţionerul României. Fostul mare antrenor al Stelei şi al echipei naţionale a mărturisit pentru FANATIK.RO că aşteaptă şi el cu interes analiza membrilor Comisei Tehnice din cadrul FRF, dar consideră că foştii fotbalişti trebuie să îi propună încă de pe acum lui Răzvan Burleanu demiterea lui Christoph Daum, Omul care a refuzat să fie preşedintele de onoare al comisiei respective a avansat chiar şi un nume de posibil înlocuitor al selecţionerului german.

Ienei consideră că Loţi Boloni este cea mai bună soluţie pentru preluarea echipei naţionale a României deoarece experienţa sa acumulată în strănătate îl recomandă pentru postul respectiv. În plus omul care a jucat de 108 ori în tricoul primei reprezentative nu face parte din nici un grup de interese de la noi din ţară, iar oamenii de fotbal nu îl pot acuza pe acesta de nimic . Boloni a mai fost selecţionerul României între anii 2000-2001.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ienei: “Loţi Boloni este cea mai bună soluţie!”

Contactat de către FANATIK.RO, Ienei a vorbit despre situaţia din fotbalul românesc. “Ne aflăm într-un mare picaj pe care trebuie să îl oprim cât mai repede. Burleanu nu mai trebuie să se uite la bani. Daum trebuie să plece acum de la naţională, iar cel care trebuie să îl înlocuiească după părerea mea este Loţi Boloni. Consider că aducerea acestui antrenor este cea mai bună soluţie pentru naţionala României.

Loţi este un antrenor cu mare experienţă şi un om cu mare personalitate. Nimeni nu poaze să îl acuye că face parte din grupul unia sau altuia. Mie nu îmi mai cere nimeni părerea de mult timp afară de presă, dar este păcat că nu sunt căutat şi eu de cei de la FRF să îmi spun părerea. Răzvan Burleanu a vrut atunci să îmi ofere ceva cum s-ar spune pe la noi de decor, dar nu am acceptat. Nu am acceptat să vin la Comisia tehnică, iar alţii să îşi facă reclamă cu numele meu”, a încheiat Ienei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri