Sport

Aryna Sabalenka, supărată pe un spectator la Turneul Campioanelor: “Acum îmi trimiți săruturi, dar erai așa enervant”. Video

Aryna Sabalenka a fost pusă pe șotii după ce a învins-o pe Jessica Pegula și și-a croit drum către semifinalele Turneului Campioanelor.
05.11.2022 | 18:07
Aryna Sabalenka suparata pe un spectator la Turneul Campioanelor Acum imi trimiti saruturi dar erai asa enervant Video
Aryna Sabalenka a fost pusă pe glume după calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor.
ADVERTISEMENT

Maria Sakkari și Aryna Sabalenka sunt cele două jucătoare calificate din Grupa B în semifinalele WTA Finals. Turneul campioanelor se desfășoară la Ford Worth, SUA. Grupa A, în care evoluează și numărul 1 mondial, Iga Swiatek, își va afla verdictul în această noapte. Iga este deja în careul de ași, în timp ce pentru celălalt loc se vor bate Garcia și Kasatkina.

Sabalenka, pusă pe șotii, după victoria decisivă în fața americancei Jessica Pegula: ”Mulțumesc tuturor pentru susținere, cu excepția tipului acela…”

Americanii sperau ca Jessica Pegula să ajungă în finala Turneului Campioanelor. Însă, numărul 3 WTA a avut o sarcină extrem de dificilă, jucând atât la simplu, cât și la dublu.

ADVERTISEMENT

Și, în cele din urmă, a părăsit definitiv turneul, fără să obțină vreo victorie. În ultimul joc, a cedat 3-6, 5-7, în fața jucătoarei din Belarus, Aryna Sabalenka.

Și aceasta în pofida faptului că Pegula a fost susținută de fanii prezenți în arena din Forth Worth. Ba chiar, unul dintre ei, se pare că a șicanat-o pe Aryna. Iar aceasta, extrem de destinsă după ce a învins, n-a ezitat să-l ”pună la punct”, râzând, pe impricinat.

ADVERTISEMENT

”Mulțumesc tuturor pentru susținere, cu excepția tipului acela… așteptați, așteptați, așteptați… Acum îmi trimiți săruturi, dar erai așa de enervant. Dar oricum mulțumesc, mulțumesc pentru atmosfera grozavă”, a spus ea râzând.

Însă după aceea, a redevenit serioasă. Pentru că accesul său în semifinale depindea de minimum un set câștigat de Maria Sakkari în jocul cu Ons Jabeur.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea din Grecia a făcut însă mai mult decât atât. S-a impus cu 6-2, 6-3. Și este a 8-a sportivă care izbutește trei victorii fără set pierdut, în grupe, din 2003 încoace. An în care s-a revenit la acest format.

Performanță pe care o mai reușiseră până acum Mauresmo, Sharapova, Henin, Zvonareva, Kvitova, Serena Williams și Svitolina. Și pe care o poate bifa și Swiatek, dacă nu pierde vreun set în fața lui Gauff.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre cele două se va desfășura la noapte, de la ora 2:00. Este precedat de confruntarea dintre Garcia și Kasatkina. Cea care, am amintit deja, va oferi numele celei de-a doua semifinaliste a Grupei A.

Cotă CASA PARIURILOR pentru Turneul Campioanelor: 1,75 este cota pentru „1” la Caroline Garcia – Daria Kasatkina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT