Life

Nu uită de unde a plecat! Cum arată satul în care a copilărit Carmen de la Sălciua

21.03.2021 | 16:45
Nu uita de unde a plecat Cum arata satul in care a copilarit Carmen de la Salciua
ADVERTISEMENT

Chiar dacă acum este una dintre cele mai îndrăgite maneliste ale noului val, are o mulțime de bani și poate câștiga fără probleme orice concurs de frumusețe, Carmen de la Sălciua nu uită de a plecat.

Ba chiar vorbește cu drag de fiecare dată când are ocazia despre copilăria petrecută în satul Sălciua de Jos, județul Alba. Vă sună cunoscut? Ei bine, de aici a „împrumutat” numele de scenă care i-a adus celebritatea.

ADVERTISEMENT

Ești fericită că ai trăit la țară?”, nu s-a sfiit să o întrebe un fan, surprins de fotografia postată recent în mediul online. Și a primit un răspuns cât se poate de sincer.

Cum arată satul în care a copilărit Carmen de la Sălciua

Da! Oamenii de la țară sunt oameni frumoși și liniștiți, oameni care te primesc cu drag și te pun la masa lor și cu dragă inimă îți dau din puținul lor”, i-a transmis Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT

Credeați că e singura fotografie de pe meleagurile natale? Ei bine, trebuie să vă spunem că primele zile ale primăverii au prins-o pe frumoasa brunetă acasă, lângă familie, departe de agitația orașului.

Momentul adevărului! Câte operații estetice are, de fapt

Dacă tot am pomenit de trupul său tras prin inel, trebuie să știți că a fost obținut cu mari sacrificii și, bineînțeles, o mulțime de vizite la medicul estetician. Fire asumată, Carmen de la Sălciua a recunoscut că și-a injectat acid hialuronic în buze, a trecut printr-o rinoplastie care să îmbunătățească aspectul nasului și s-a „accesorizat” cu fațete dentare.

ADVERTISEMENT

De silicoane, în schimb, nici nu poate fi vorba. Orice ar spune gurile rele, manelista susține sus și tare că sânii ei nu au suferit până acum nicio modificare.

Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de tine ca femeie!

ADVERTISEMENT

Dacă îți plac melodiile mele, îți mulțumesc! De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa!

Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest, mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta.

ingura senzație pe care am simțit-o după anestezie, după ce m-am trezit din operație, a fost de disconfort, pentru că nu puteam să respir decât pe gură. Dar asta a durat doar șase zile, iar după doamna doctor s-a ocupat”, a dezvăluit Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT