VIDEO / Vivi Răchită contestă la FANATIK SHOW transferul anului: “Pe Mutu nici Mourinho nu l-a potolit”

Adrian Dumitru   
în Horia Ivanovici
26/11/2013, 21:57
VIDEO / Vivi Răchită contestă la FANATIK SHOW transferul anului: “Pe Mutu nici Mourinho nu l-a potolit”
Adrian Mutu se bucura dupa golul marcat.

Vivi Răchită, fostul antrenor şi jucător al Petrolului, a criticat în termeni duri transferul lui Adrian Mutu la echipa prahoveană. În direct la FANATIK SHOW, pe EtnoTV, Răchită crede că banii care se vor cheltui cu atacantul lui Ajaccio puteau să aducă la clubul din Ploieşti trei fotbalişti de valoarea lui Hamza.

Răchită a devenit, în mod oficial, primul contestatar din Ploieşti al lui Adrian Mutu. “Nu văd motivaţia lui Mutu de a veni la Petrolul şi nu văd factorul motivaţional cu care Contra ar putea să-l facă să cîştige un titlu cu Petrolul. Transferul lui Mutu se face doar dacă oficialii lui Ajaccio se vor ţine de cuvînt şi îi vor susţine salariul fotbalistului în proporţie de 70%”.

“Mai bine se cumpărau trei Hamza”

Gloria prahoveană crede că antrenorul ploieştenilor, Cosmin Contra, nu va putea să ţină în frîu escapadele omului Mutu. “Banii cheltuiţi cu Mutu îi foloseşti luînd trei Hamza! Conflictele nu vor apărea pînă Albin nu va pasa unde e Mutu! Contra nu va putea gestiona situaţia, Mutu nu a putut fi potolit de Mourinho”, a încheiat Răchită.

VEZI VIDEO:

Închide ×