„Nu vom sta cu fundul în poartă. Pentru mine e un meci special, mă întorc acasă”

Alexandru Androne   
în Stiri principale
28/09/2013, 10:38
„Nu vom sta cu fundul în poartă. Pentru mine e un meci special, mă întorc acasă”
Ovidiu Petre se bucura dupa un gol marcat in tricoul Stelei.

Campioana Steaua va juca în etapa a 9-a din Liga 1 contra nou promovatei, ACS Poli Timişoara. Meciul din această seară de pe Naţional Arena, de la orele 20:45 reprezintă pentru Steaua ultima repetiţie oficială înaintea partidei de marţi cu Chelsea din Liga Campionilor. Pentru căpitanul bănăţenilor, Ovidiu Petre, meciul din această seară este extrem de special. „Sîrmă” a jucat pentru Steaua timp de 4 sezoane şi nu a uitat perioada petrecută în Ghencea: “Mă întorc acasă, am petrecut ani frumoşi la Steaua, am obţinut performanţe importante. Va fi un meci special pentru că e pentru prima dată, de când am fost la Steaua, când mă întorc să joc împotriva ei”, a spus mijlocaşul la Dolce Sport.

Chiar dacă Steaua are punctaj maxim pe teren propriu în Liga 1, 3 victorii din 3, 10 goluri marcate şi doar unul primit, Ovidiu Petre spune că nu se teme de forţa ofensivă a campioanei, iar Poli va veni la Bucureşti să joace şi nu se va mulţumi doar să se apere:  „Noi suntem o echipă care merge să-şi joace şansa, nu poţi să mergi să stai cu fundu-n poartă şi să speri la un egal împotriva Stelei. Mergem să jucăm şi să scoatem ce e mai bine din acest meci”, a încheiat Ovidiu Petre.

Mijlocaşul defensiv de 31 de ani are 74 de meciuri şi 5 goluri în tricoul Stelei, în cele 4 sezoane petrecute în Ghencea.

Închide ×