ADVERTISEMENT
Fotbal intern

NEGOCIERI cu SCANDAL la Dinamo! “Nu vreau la ei, mi-au oferit prime de divizia C!”

Dinamo şi l-a dorit insistent pe Alexandru Neacşa în această pauză competiţională, la fel cum s-a întîmplat şi în vara anului trecut, însă transferul nu se va mai realiza. Mijlocaşul...
Autor: Mircea Dominte | 12.06.2014 | 16:07
NEGOCIERI cu SCANDAL la Dinamo!

Dinamo şi l-a dorit insistent pe Alexandru Neacşa în această pauză competiţională, la fel cum s-a întîmplat şi în vara anului trecut, însă transferul nu se va mai realiza. Mijlocaşul este foarte aproape să semneze cu CS U Craiova, dar el ar fi acceptat să meargă şi la Viitorul lui Hagi, de unde de asemenea a avut ofertă.

ADVERTISEMENT

Neacşa nu a fost mulţumit de felul în care au decurs negocierile cu “cîinii”, dar mai ales este îngrijorat de situaţia din “Ştefan cel Mare”, avînd în vedere că joi, Dinamo a intrat oficial în insolvenţă. Din acest motiv, fotbalistul va semna, cel mai probabil, cu CS U Craiova, dar ar fi fost dispus să meargă şi la Viitorul, el fiind dorit foarte mult chiar de Gheorghe Hagi. “Am purtat mai multe discuţii cu cei de la Dinamo, dar nu ne-am înţeles. Domnul Anghelache mă sunase acum cîteva zile să vin la Bucureşti, să mai discutăm. Ce să discut? Să vin să mi se ofere 2.500 de euro pe lună? Dacă mă voiau cu adevărat îmi trimiteau un contract convenabil, aproape de ceea ce le-am cerut eu şi altfel discutam”, a declarat Neacşa pentru FANATIK.RO.

fotbal_corona-brasov

ADVERTISEMENT

“Preferam să merg la Viitorul, decît să mă bag în insolvenţă”

Mijlocaşul care în sezonul recent încheiat a evoluat pentru Corona Braşov îşi doreşte foarte mult să evolueze la CS U Craiova, avînd în vedere că echipa este din oraşul său natal şi aşa ar fi şi mai aproape de casă, dar şi că i s-a propus un proiect prin care echipa olteană are obiective importante în Liga 1. “M-am înţeles verbal cu cei de la CS U. Mai aştept acum să-mi trimită contractul. Primisem telefon şi de la Viitorul, condiţiile financiare de acolo nu ar fi fost mult diferite de cele de la Dinamo, dar eu am sfătuit şi de impresarul meu să nu merg în “Ştefan cel Mare”. Preferam să merg la echipa lui Hagi. Nu vreau să mă bag în treaba asta cu insolvenţa şi să fiu ademenit cu primele şi bonusurile de divizia C, care mi s-au propus acolo…”, a mai explicat fotbalistul pentru FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!