Life

”Nu vreau să mint.” Andreea Tonciu a rupt tăcerea după ce s-a zvonit că divorțează de Daniel Niculescu

Andreea Tonciu, adevărul despre presupusul divorț de soțul său. Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia vedetei cu Daniel Niculescu.
20.05.2024 | 18:35
Nu vreau sa mint Andreea Tonciu a rupt tacerea dupa ce sa zvonit ca divorteaza de Daniel Niculescu
Andreea Tonciu, adevărul despre presupusul divorț de Daniel Niculescu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu este una dintre veteranele lumii mondene. Bruneta este pe micul ecran de ani de zile, iar în tot acest timp le-a demonstrat celor de acasă că este sinceră. Tocmai de aceea, recent a spus adevărul despre relația sa cu Daniel Niculescu și a clarificat subiectul legat de un posibil divorț.

Andreea Tonciu este căsătorită de opt ani cu Daniel Niculescu

Andreea Tonciu a fost mereu sinceră cu cei care o urmăresc. De ani de zile, bruneta a demonstrat că faima nu a schimbat-o deloc și că a rămas aceeași persoană cu picioarele pe pământ.

ADVERTISEMENT

Întreaga viață a Andreei a fost trăită sub lumina reflectoarelor. Publicul știe că vedeta a avut câțiva iubiți faimoși, dar se pare că jumătatea ei perfectă este Daniel Niculescu.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt căsătoriți de opt ani și au împreună o familie superbă. Asumată ca de obicei, bruneta a recunoscut că relația ei cu Daniel a trecut prin multe etape pentru a ajunge să fie atât de solidă cum este în prezent.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că totul merge bine între ei, la un moment dat, s-a zvonit că Tonciu și soțul ei ar divorța. Pentru că a vrut să pună punct acestor speculații, Andreea a vorbit pentru prima dată sincer despre acest subiect.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu nu vor divorța

Invitată în podcastul lui Bursucu, Andreea Tonciu a recunoscut că niciodată nu s-a pus problema unui divorț între ea și Daniel Niculescu. Au mai existat certuri, ca în orice cuplu, însă nu au fost atât de grave încât să se ajungă la divorț.

ADVERTISEMENT

”Niciodată nu s-a pus problema de divorț. Nu am avut astfel de probleme. Avem certuri săptămânale, nu vreau să mint, dar să zic să divorțăm, niciodată.”, a spus bruneta în podcastul menționat.

Ba mai mult, bruneta își asumă partea de vină și este conștientă că, de cele mai multe ori, de la ea pornesc toate certurile. Din cauza temperamentului impulsiv, vedeta izbucnește, însă este important că se calmează foarte repede.

ADVERTISEMENT

”Scandalul în familie începe de la mine. Eu sunt cu nervii, dar la cât de nebună sunt și cât de nervoasă sunt și cât țip, peste un minut nu mai am nimic. Mă relaxez foarte repede.”

Andreea Tonciu a recunoscut că la ei în familie atribuțiile fiecăruia sunt bine trasate. Soțul vedetei nu face nicio treabă casnică, iar asta nu o deranjează deloc pe Andreea Tonciu. Atât timp cât Daniel Niculescu vine cu bani acasă, vedeta se ocupă de restul treburilor în familia sa.

”Soțul meu face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat, nu face absolut nimic. I se pune masa, i se strânge masa. Eu sunt ok cu asta.”, a mai declarat Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită