Carousel hot news

“Să rămînem modeşti, mai avem mult de muncit”

Flavius Stoican, antrenorul de la Dinamo, s-a arătat foarte mulţumit de prestaţia elevilor săi în partida cu Chindia, cîştigată la scor, 5-0. Stoican a declarat, în direct la Sport.ro, că nu...
31.10.2013 | 21:02
Stoican speră ca elevii săi sa joace mult mai bine de la meci la meci
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican, antrenorul de la Dinamo, s-a arătat foarte mulţumit de prestaţia elevilor săi în partida cu Chindia, cîştigată la scor, 5-0. Stoican a declarat, în direct la Sport.ro, că nu are nici un adversar preferat pe care şi l-ar dori ca adversar în faza următoare a Cupei, deoarece important pentru echipa sa este să-şi găsească plăcerea să joace un fotbal cît mai plăcut pentru fanii clubului din Ştefan cel Mare.

Sînt foarte mulţumit de rezultat, dar şi de joc. Trebuie să rămînem modeşti, deoarece mai avem de muncit pînă să ajungem unde ne dorim. Trebuia să vină acest moment pentru Thomas, pentru că este un jucător bun, care ne poate aduce bucurii. Exersează după fiecare antrenament diverse execuţii, sînt convins că va avea evoluţii din ce în ce mai bune. Prin jocul nostru, eu sper să aducem din ce în ce mai mulţi fani la stadion şi cred că acest lucru se va întîmpla. Nu am o preferinţă pentru sferturi, noi ne vom vedea de treaba noastră. Putem acumula a treia victorie consecutivă în weekend, în campionat. Vom da totul. Cupa va veni la noi dacă vom lua fiecare meci pas cu pas şi vom avea atitudine”, a spus Stoican.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri