Life

Nuami Dinescu, apariție surpriză la Chefi la cuțite. Ce dezvăluire a făcut actrița din Adela

12.04.2021 | 19:34
Nuami Dinescu aparitie surpriza la Chefi la cutite Ce dezvaluire a facut actrita din Adela
ADVERTISEMENT

Telespectatorii au avut parte de o surpriză în ediția de duminică seară „Chefi la cuțite”, pentru că una dintre apariții a fost Nuami Dinescu, care le-a pregătit celor trei jurați o rețetă cu totul specială. Emoționată peste măsură, actrița și-a făcut curaj să vină la celebrul show culinar de la Antena 1.  

Nuami Dinescu este o mare fană a celor trei chefi și de aceea a decis să-și încerce norocul, sperând că preparatul ei să fie pe placul acestora. Totodată, actrița din „Adela” a făcut și o dezvăluire neateptată seara trecută.

ADVERTISEMENT

Celebra actriță le-a pregătit chefilor o rețetă gândită chiar de ea, și anume un tort cu pateu de pui, povestind și detalii mai puțin cunoscute din viața ei personală.

Nuami Dinescu, apariție surpriză la Chefi la cuțite. Ce dezvăluire a făcut actrița din Adela

Duminică seară, fanii show-ului „Chefi la cuțite” au avut ocazia să o vadă pe Nuami Dinescu în calitate de concurentă, emoționată de reacția juraților atunci când gustă felul de mâncare pregătit de ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a avut o viață ușoară în tinerețe și a povestit cum a ajuns să fie actriță, un detaliu pe care puține persoane îl cunosc. Înainte de a începe o carieră în actorie, Nuami Dinescu a lucrat în domeniul construcțiilor și totul s-a schimbat atunci când și-a dorit să facă și altceva,

„Indiferent tot ce am făcut eu în viața asta, ceva din mine m-a dus într-o altă zonă. Povestea asta cu teatrul și cu talentul nu știi de unde îți vine, e de la Dumnezeu. Eu am terminat un liceu de construcții și apoi am venit în București, unde am lucrat vreo patru ani într-un atelier de geamuri și schelă.

ADVERTISEMENT

Am simțit nevoia să fac altceva și m-am întâlnit cu un coleg, eu stăteam la un cămin de nefamiliști pe atunci. Mi-a spus că el cântă într-un cor, la ansamblul artistic al UTC. Mi-a zis că oamenii ăia au și trupă de teatru și i-am zis că vreau și eu să mă duc. A doua zi m-am dus și le-am zis că vreau să intru în trupă.

Mi-au dat un text de Caragiale, la prima vedere. Am citit și au început toți să râdă, ei s-au prins că am ceva cu meseria asta. Repetam la spectacolul ăsta și între timp făceam și meditații și munceam și 12 ore pe șantier. Ăsta a fost începutul, am tras ca un câine turbat până am intrat la facultatea de teatru”, a dezvăluit aceasta la „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Aoleu, mamă! Nu vreți să știți ce emoții am eu, că gătesc astăzi. Pentru că una este să gătesc eu pentru prietena mea, care are adăpost de animale, și voluntarii ei, care mănâncă săracii ce le duc eu acolo, și alta e să vin și să-i văd pe chefi cum taie prin farfurie și zic că nu e blatul făcut cum trebuie, că e prea tare, că e prea moale, că nu are gust sau e dulce. Dar eu fac asta de drag, îmi sunt foarte dragi”, a recunoscut aceasta, emoționată înainte de a-și finaliza preparatul.

Ce talent ascuns mai are Nuami Dinescu

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu nu s-ar fi așteptat niciodată la un astfel de preparat, după cum au recunoscut: „Eu nu am văzut în viața mea așa ceva, la asta nu m-aș fi gândit niciodată. E de bairam.”

Mai mult, Nuami Dinescu a dezvăluit că poate ghici în salate și a urmat chiar și o școală de mediere în 2008 pentru a-și dezolva această abilitate.

„Am descoperit că pot să ghicesc în salată. Eu am o prietenă care vinde salate și mi-a zis să facem un proiect împreună. La o petrecere de Halloween mi-a adus multe, multe salate și veneau oamenii ca să le ghicesc”, a mai spus aceasta, după care le-a ghicit chefilor în frunze de varză.

ADVERTISEMENT
Tags: