Life

Nuami Dinescu, dezvăluiri sfâșietoare despre pierderea celor mai dragi oameni: „Totul alunecă într-o durere continuă”

Nuami Dinescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai mari suferințe din viața sa. Este actrița supărată pe Dumnezeu?
19.06.2024 | 08:03
Nuami Dinescu dezvaluiri sfasietoare despre pierderea celor mai dragi oameni Totul aluneca intro durere continua
Nuami Dinescu a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nuami Dinescu este una dintre cele îndrăgite actrițe de la noi, dar cu o poveste de viață cutremurătoare. „Tanța”, așa cum era cunoscută din emisiunea lui Teo Trandafir, a vorbit despre cele mai grele momente pe care le-a traversat.

Cum s-a schimbat relația lui Nuami Dinescu cu Dumnezeu după ce a trecut prin cele mai grele momente ale existenței sale

Nuami Dinescu este cunoscută de pe vremea când era „Tanța” în emisiunea lui Teo Trandafir. Anii au trecut, însă, peste actriță, iar ultimii patru au fost marcați de cele mai mari suferințe. Vedeta din Adela a pierdut oameni dragi, printre care și mama sa. 

ADVERTISEMENT

Asta i-a schimbat vedetei relația cu Dumnezeu. Nu a înțeles de ce a fost nevoie ca cei iubiți să plece atât de devreme. Însă, nu este furioasă, ba chiar s-a apropiat mai mult de divinitate după momentele grele.

„Au fost niște situații în care am avut discuții cu El și l-am întrebat de ce. A fost un moment acum doi ani pe care nu l-am înțeles nici acum. Nu am înțeles de ce uneori îi ia pe ăia mai buni.

ADVERTISEMENT

Îi ia la netimp și fără rost, când era încă nevoie de ei pe aici. Astea sunt nemulțumirile mele cu care încă negociez. Este incapacitatea mea de om care nu poate să suporte pierderea aia”, a declarat Nuami Dinescu la Antena Stars.

De când a pierdut-o pe femeia care i-a dat viață, Nuami Dinescu a renunțat și la una din marile sale pasiuni. „Acum patru ani când a plecat mama, eu de atunci nu am mai putut să scriu. (…)

ADVERTISEMENT

Mi-am dat seama că totul alunecă într-o durere continuă cu raportare la mama și apoi la unul dintre oamenii foarte importanți din viața mea, soțul celei mai bune prietene ale mele.

După ce au murit ei mi-a fost foarte greu.(…) Cu moartea mamei m-am împăcat, dar cu a lui nu. (…) Atunci mi-am dat seama că tot ce scriu se duce într-o zonă de durere și de neputință, și că oamenii nu asta vor să primească de la mine”, a adăugat actrița.

ADVERTISEMENT

Nu îi este frică de moarte

Cu toate acestea, Nuami Dinescu nu se teme de momentul în care va veni rândul său să-și dea ultima suflare. După ce a dat „nas în nas cu moartea”, nu e nimic care să o sperie. „Frica de moarte e o chestie la care când ești tânăr nu te gândești.

Dar apoi, pe măsură ce trece timpul, te mai gândești așa, mai ales că te și întâlnești nas în nas cu ea. (…) Eu nu am nicio frică, nici când avionul bâțâie. (…) Nu mi-e frică de asta pentru că nu mă gândesc niciodată”, a adăugat actrița, citată de romaniatv.net. 

ADVERTISEMENT