Life

Nuami Dinescu revine la TV. În ce serial de la Antena 1 va juca

19.10.2020 | 21:35
Nuami Dinescu revine la TV In ce serial de la Antena 1 va juca
ADVERTISEMENT

Nuami Dinuescu, actriță cunoscută pentru rolul jucat în emisiunea lui Teo Trandafir, revine pe micile ecrane după o pauză îndelungată. Tanța, fosta colegă a prezentatoarei de la Kanal D nu a fost uitată de telespectatori, dovadă că în următoarea perioadă va apărea într-un nou serial.

Mai exact, vedeta în vârstă de 58 de ani va interpreta un rol în serialul „Adela” produs de Ruxandra Ion, care urmează să fie difuzat în curând la Antena 1. Actrița va intra în pielea personajului Florica, nimeni alta decât vecina familiei Adelei și mătușa Laurei.

ADVERTISEMENT

Florica este genul de persoană care știe tot ce mișcă în zona în care locuiește. De asemenea, personajul interpretat de Nuami Dinescu simte atunci când un om are un secret care merită să fie cunoscut și exploatat de ea, așadar este genul de personaj la curent cu toate.

Nuami Dinescu revine pe micile ecrane. Unde poate fi văzută actriță

Vedeta își dorea de mult un asemenea rol și iată că acum a găsit momentul potrivit. Nuami Dinescu a acceptat provocarea de a juca alături de artiști consacrați, dar și împreună cu una dintre fostele sale colege de facultate, și anume Anca Sigartău.

ADVERTISEMENT

Actrița a primit cu mare bucurie rolul din serialul mult așteptat de la Antena 1, mărturisind că aștepta de foarte mult timp o asemenea bucurie. În plus, fosta colegă a lui Teo Trandafir a precizat că a primit rolul din „Adela” ca un cadou de ziua sa.

„Eu îmi doream de foarte mult timp să lucrez cu Ruxandra Ion, am mai lucrat, dar în alte proiecte. E tot ce mi-am dorit eu acum și am primit rolul ca pe un cadou de ziua mea, pe care mi-am petrecut-o astfel pe platoul de filmare.

ADVERTISEMENT

Provocare mi se pare că e foarte uzitat, îl voi schimba, nu e provocare – e o bucurie pentru care ai stat cuminte, ai așteptat-o și a venit.

E o gașcă mai mult decât frumoasă, cu Anca (Sigartău) mă știu de când ea era în facultate și eu nu, și mă tot întreba dacă nu mai vin să dau examen.

ADVERTISEMENT

Sunt niște lucruri frumoase care se leagă aici, e mai mult decât o bucurie, e ceva ce aștepti demult și dacă nu lași să se strecoare îndoiala că nu se mai întâmplă, iată că se întâmplă!”, a mărturisit Nuami Dinescu pe contul de Instagram al serialului „Adela”.

ADVERTISEMENT