Sport

Numai șase-s norocoase! Cotele meseriașe din America de Sud și America de Nord au generat un profit de peste 90.000 de lei

Peste 90.000 de lei este câștigul bifat de un parior cu un bilet jucat online pe care a ales doar șase evenimente din competițiile fotbalistice ale Americii de Sud și America de Nord.
24.04.2022 | 16:30
Numai sases norocoase Cotele meseriase din America de Sud si America de Nord au generat un profit de peste 90000 de lei
Numai șase-s norocoase! Cotele meseriașe din America de Sud au generat un profit de peste 90.000 de lei. FOTO: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Inspirație la cote maxime pentru un parior care și-a făcut din timp Sărbătorile Pascale mai frumoase. A riscat 100 de lei pe șase meciuri cu cote mari și a obținut un profit incredibil. Și mai impresionante sunt campionatele pe care a decis să parieze: toate din America de Sud și America de Nord!

Super profit cu doar șase partide din America de Sud și America de Nord. Cote senzaționale prinse de un parior norocos

Pentru ca șansele de câștig să fie cât mai mari, Superbet sare în ajutor cu o superofertă. Verifică lista întreagă a bonusurilor oferite de Superbet și profită de fiecare în parte. Alții deja au făcut-o și se bucură din plin. Lista biletelor big win la Superbet este una foarte generoasă.

ADVERTISEMENT
Numai șase-s norocoase! Cotele meseriașe din America de Sud au generat un profit de peste 90.000 de lei

Toate meciurile jucate pe bilet au fost programate miercuri, după miezul nopții, în intervalul 01:00-03:30. Astfel, că, a doua zi dimineața, pariorul se bucura deja de super profit.

Inspirația sa a fost atât de mare încât, pentru toate cele șase evenimente, pariorul a jucat același pronostic: „Repriza 1, repriza cu cele mai multe goluri”. A înregistrat o cotă totală de 858.87, profitând, evident, și de super oferta de la Superbet.

ADVERTISEMENT

Cinci din cele șase partide de pe bilet au beneficiat de cota 3,10, în timp ce Universitario Vinto – Bolivar a avut cota 3,00. Meciul din prima ligă a Venezuelei s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 4-1, pariul fiind câștigător deoarece primele trei goluri au fost marcate în primele 45 de minute.

A fost unul din cele două meciuri de pe bilet care au început la ora 01:00, alături de CA Huracan – Colon de Santa Fe, care s-a terminat 1-1, cele două reușite venind și ele în primul act de către Jonathan Galvan (12), respectiv Facundo Farias (34-pen.).

ADVERTISEMENT

Apoi, de la ora 03:30, au început alte patru confruntări extrem de spectaculoase. CA Independiente – Aldosivi, din prima divizie a Argentinei, s-a încheiat tot 1-1. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză și uite așa a fost bifată verde cota 3,10 de pariorul nostru.

Aceași cotă a fost bifată și la duel dintre CA Platense – Gimnasia La Plata, câștigat de oaspeți cu scorul de 3-0, care au înscris două dintre goluri în prima repriză. Și acest duel a fost programat tot în etapa a 11-a a primei ligi argentiniene.

ADVERTISEMENT

Emoții de la un meci din Bolivia. S-au marcat șase goluri în confruntarea dintre Blooming și Jorge Wilstermann

Cele mai mari emoții pe care le-a avut pariorul nostru au venit din Bolivia, acolo unde a avut loc confruntarea dintre Blooming și Jorge Wilstermann, încheiată la egalitate, scor 3-3. Norocul câștigătorului nostru a fost reprezentat de faptul că patru din cele șase goluri au fost marcate în prima repriză. La pauză tabela arăta 3-1 pentru oaspeți, și astfel s-a încasat și de aici o cotă de 3,10.

Singurul meci jucat de parior din America de Nord a fost cel din prima divzie a Mexicului, unde Club Necaxa a rezolvat încă din primul act meciul cu UANL Tigres, scor 2-0, goluri Aguirre (7) și Escoboza (25).

90,181,82 lei este câștigul total care îi intră în conturi norocosului parior. Iar super oferta de la Superbet vine în ajutorul tuturor pariorilor pentru a obține cele mai clare „big win”.

ADVERTISEMENT