Fotbal international

Video. Românul care i-a îngenuncheat pe “galactici”! “Doar Messi a mai reuşit această performanţă”

Numancia - Real Madrid se joacă joi, de la ora 22:00, în optimile de finală ale Cupei Regelui. În urmă cu 17 ani, Laurenţiu Roşu a reuşit să-i răpună pe madrileni.
04.01.2018 | 17:25
Video Romanul care ia ingenuncheat pe galactici Doar Messi a mai reusit aceasta performanta

Pe 4 noiembrie 2000, Laurenţiu Roşu a dat lovitura în prima ligă din Spania într-un meci Numancia – Real Madrid. Fostul internaţional român a reuşit partida vieţii pe stadionul “Los Pajaritos” şi nu a fost uitat de fanii “Numantinos”.

Numancia a reuşit să câştige meciul cu 3-1, iar toate cele trei goluri ale formaţiei din Soria au fost marcate de Laurenţiu Roşu. Prestaţia mijlocaşului dreapta a fost intens lăudată de presa din Spania, acesta primind patru stele în ziarul “Mundo Deportivo”. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Roşu, amintiri plăcute de la meciul Numancia – Real Madrid din 2000

Cu ocazia meciului din Cupa Regelui, jurnaliştii de la AS i-au dedicat lui Laurenţiu Roşu o pagină. Fostul internaţional român a oferit un interviu în care şi-a adus aminte de cele trei goluri pe care le-a marcat în poarta lui Iker Casillas.

A fost un moment unic pentru mine, îţi dai seama că nu mă aşteptam. În acel an, Real Madrid a câştigat Champions League. Aveam o echipă minunată şi am obţinut o victorie istorică pentru Numancia şi pentru oraşul Soria. Am dedicat golurile soţiei mele, care era însărcinată în acel moment. Cred că Messi şi alţi câţiva jucători au mai reuşit această performanţă. Am jucat apoi la Recreativo şi la Cadiz şi după aceea m-am întors în România. Toată lumea şi-a adus aminte de cele 3 goluri. După meci trebuia să facem schimb de tricouri. M-am dus în vestiarul Realului cu delegatul echipei Numancia, dar a urmat o situaţie jenantă. Nimeni nu a vrut să schimbe tricoul cu mine. Nu o să uit niciodată figurile triste ale lui Hierro, Raul şi Morientes. Peste câtva timp, am jucat cu Barcelona. Puyol mi-a spus în glumă că o să schimbe tricoul cu mine, dacă o să fiu «tăcut». Îşi dorea să fiu cuminte pe teren”, a declarat Laurenţiu Roşu.