Număr uriaş de bilete vândute la derby-ul Steaua-Rapid! CSA, pe profit

Eduard Popa   
in Stiri sportive
08/04/2018, 12:42
Număr uriaş de bilete vândute la derby-ul Steaua-Rapid! CSA, pe profit

Astfel, cu 6 zile înainte de derby-ul care se va desfăşura pe cel mai mare stadion din ţară, pagina de facebook a susţinătorilor CSA Steaua anunţă că s-au vândut deja cele 23.000 de bilete. 

Oficialii Stelei anunţau în urmă cu mai multe zile faptul că închirierea Naţional Arena va costa CSA peste 50.000 de euro. Cu toate acestea, ei susţin că banii vor fi amortizaţi din sponsorizări şi dacă vor vinde cel puţin 5.000 de bilete. Cum deja cifra a fost depăşită, clubul la care este antrenor Marius Lăcătuş este pe profit. 

Gabi Balint, clip promo pentru CSA Steaua

Pentru promovarea meciului cu Academia Rapid, suporterii Stelei au parte şi de ajutorul fostului atacant al roş-albaştrilor, Gabi Balint: „Alo? Da, Lăcă? Glumeam! La ora 8 voi fi pe stadion. Baftă multă! Ne vedem acolo!”, spune fostul component al Stelei ’86 într-o conversaţie telefonică dintr-un video de pe pagina Asociaţia Steliştilor 1947. VEZI VIDEO MAI JOS

VOTEAZĂ AICI: CARE CREZI CĂ E ADEVĂRATA STEAUA

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×