News

Nume grele căutate de Poliția Română! Prințul Paul, Puiu Popovici sau Winetou, pe lista urmăriților

12.03.2021 | 18:44
Nume grele cautate de Politia Romana Printul Paul Puiu Popovici sau Winetou pe lista urmaritilor
Sunt mai multe nume grele căutate de Poliția Română. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune care sunt numele grele căutate de Poliția Română. Astfel, la capitolul persoane urmărite sau „most wanted” există câteva personaje care până mai ieri erau obișnuite cu lumina reflectoarelor. Procese pierdute, dosare de corupție și fuga din țară au făcut ca acestea să fie căutate acum chiar și cu ajutorul Interpolului.

Prințul Paul de România a fost dat în urmărire internațională după ce polițiștii nu l-au găsit la locuinţa sa pentru a fi dus la închisoare. Acesta a primit o pedeapsă de trei ani şi patru luni cu executare în dosarul retrocedării ilegale a zeci de hectare din cadrul Fermei Băneasa.

ADVERTISEMENT

Puiu Popoviciu este și el pe aceeași listă. Fiul profesorului universitar Aurel Popoviciu de la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul Universității de Științe Agronomice din București a avut parte de o viață ca în filme. Relațiile sale au crescut puternic din momentul în care a devenit ginerele fostului demnitar comunist Ion Dincă.

Numele grele căutate de Poliția Română!

De altfel, cele două fete ale lui Dincă, Doina, soția lui Popoviciu și Liliana, fosta soție a lui Nicolae Badea, erau ofițeri de contraspionaj, activând la Academia din Băneasa, la secția dialecte arabe, conform presei.

ADVERTISEMENT

La data de 2 august 2017, Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat pe Puiu Popoviciu la 7 ani de închisoare, în dosarul “Băneasa”. Decizia este definitivă si condamnatul s-a predat autorităților britanice la aproape două săptămâni distanță. A fost eliberat după plata unei cauțiuni de 200.000 de lire. De atunci nimeni nu mai știe nimic despre el.

Sursa foto – polițiaromana.ro

Unde se ascunde Gregorian Bivolaru? Aceasta este întrebarea pentru care autoritățile din Finlanda, dar și cele din România caută de zor un răspuns. Vă readucem aminte că liderul MISA se află în continuare pe lista “red notice” a Interpolului, dar și pe cea a urmăriților Poliției.

ADVERTISEMENT

Mai exact, nordicii îl caută pe yoghin pentru a răspunde într-un dosar în care este acuzat de trafic de persoane în formă agravată, dar și abuzuri sexuale. Sunt fapte grave în Finlanda, fapte care l-ar putea trimite ani grei în spatele gratiilor pe Bivolaru.

Sursa foto – polițiaromana.ro

Ștefan și Florin Duduianu, membri ai cunoscutului și temutului clan cu același nume sunt și ei căutați. Zaher Iskandarani are și el mandat de executare a pedepsei de închisoare fiind condamnat pentru 5 ani cu executare. De evaziune fiscală a fost acesta acuzat.

ADVERTISEMENT

Sunt pe listă și câteva nume amuzante. Astfel, Poliția Română îl caută și pe Corig Winetou, deși, între timp, agenții i-au scos imaginea de pe site-ul oficial, dar nu și numele. Și Decebal trebuie să răspundă în fața legii, mai exact Asan Gheorghe Decebal. Răzăilă Florin, Lae Alexandru sau Ioniță Maradon sunt și ei cap de listă pentru polițiști.

ADVERTISEMENT