Life

Nume grele la Survivor România, sezonul 3! Cu cine se negociază pentru noul sezon al show-ului! Lista provizorie

Succesul Survivor România 2021, cel de-al doilea sezon al reality-show-ului, a asigurat continuarea emisiunii, sezonul 3 fiind, deja, în pregătiri, la Kanal D.
20.08.2021 | 12:22
Nume grele la Survivor Romania sezonul 3 Cu cine se negociaza pentru noul sezon al showului Lista provizorie
Vedte de calibru in discutii pentru Survivor Romania, sezonul 3 Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Evident, cum sezonul trecut a beneficiat de prezența unor vedete cu greutate în echipa Faimoșilor, sezonul al treilea, au decis producătorii, se va bucura de nume comparabile, motiv pentru care, deja, au început și negocieri serioase în această direcție.

Nume grele din fotbal la Survivor România, sezonul 3

Producătorii emisiunii Survivor România au început, de câteva săptămâni deja, să sondeze terenul în rândul vedetelor pentru un nou sezon al emisiunii, iar deja discuțiile sunt cât se poate de avansate în anumite cazuri.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că, deja, pe culoarele Kanal D au fost văzute vedete cu greutate, atât din lumea sportului, a muzicii sau diverși influenceri sau concurenți al unor alte emisiuni de succes de la postul turcesc.

Evident, ca în fiecare sezon, printre Faimoși vor exista concurenți cu legătură cu lumea fotbalului, iar în cel de-al treilea sezon sunt, în negocieri cu nume precum Silviu Izvoranu și Gabriel Enache.

ADVERTISEMENT

Silviu Izvoranu, jucător emblematic pentru Poli Timișoara și Dinamo București, a fost în discuții și pentru cel de-al doilea sezon al Survivor România, dar la acea vreme o serie de obligații personale l-au împiedicat să mai participe în show-ul din Republica Dominicană.

Gabi Enache este un nume surpriză, cu atât mai mult cu cât, la această vreme, nu și-a încheiat încă cariera în fotbal, chiar dacă are probleme când vine vorba de echipele de club, dar, pare-se, poate fi convins să meargă în Republica Dominicană dacă suma de bani oferită va fi una satisfăcătoare.

ADVERTISEMENT

Dinastia Sterp continuă la Survivor România

În primul sezon al Survivor România, Iancu Sterp a ajuns în finală fiind învins de Elena Ionescu în momentul votului publicului, motiv de mare dezamăgire pentru mama Geta.

Cel de-al doilea sezon al Survivor România a beneficiat de prezența lui Culiță Sterp, acesta fiind unul dintre favoriții cerți pentru marele premiu. Cu toate acestea, problemele personale – nașterea programată pentru luna iunie a primului său fiu – l-au făcut pe Faimosul Culiță Sterp să renunțe la Survivor România 2021 înainte de vremea finalei.

ADVERTISEMENT

Acum, cum mama Geta își dorește din tot sufletul să pună ”pe televizor” trofeul emisiunii, va intra în luptă o altă reprezentantă a familiei Sterp: Geta. Și, după ce băieții au ratat câștigarea trofeului, nu ar fi imposibil să i se împlinească visul mamei Geta, iar sora lui Iancu și Culiță Sterp să aducă acasă titlul.

Survivor România, sezonul 3, și visul interzis al Kanal D

Încă de la primul sezon al Exatlon România, Dorian Popa a fost ”vânat” de cei de la Kanal D, musculosul artist refuzând de fiecare dată ofertele primite de la postul turcesc în favoarea celor de la Antena 1.

Acum însă, după succesul uriaș pe care l-a avut Survivor România 2021, Dorian Popa pare să fi devenit mai maleabil, dar pretențiile sale financiare, a aflat FANATIK, sunt mult mai mari decât cele pe care le-a avut, sezonul trecut, Jador.

La capitolul cântăreți, mai susțin sursele noastre, se discută și cu celebrul Nadir, iar în echipa fetelor de la Faimoși sunt luate în vedere frumoasele Otilia Bilionera și Xonia.

Mai mult, se pare că cei de la Survivor România au în vedere, pentru cel de-al treilea sezon, și o fostă concurentă dintr-un alt reality-show al Kanal D, Roxana de la ”Puterea Dragostei” fiind printre cele dorite în echipa Faimoșilor.

În altă ordine de idei, dacă Brigitte Sfăt și-a dorit la Exatlon România în primul sezon, la Survivor România, în cel de-al treilea sezon, nu ar fi imposibil să îl vedem pe Florin Pastramă condiția fiind însă ca acesta să încheie colaborarea cu Antena Stars.

ADVERTISEMENT