Fotbal intern

Video. Nume uriaşe care vor să salveze Dinamo! Mesajul „câinelui” Radu Ştefan

Suporterii lui Dinamo sunt decişi să cumpere clubul de la Ionuţ Negoiţă şi se bucură de sprijinul căpitanului lui Lazio, Radu Ştefan.
04.04.2018 | 14:39
Video Nume uriase care vor sa salveze Dinamo Mesajul cainelui Radu Stefan
ADVERTISEMENT

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a obţinut statutul de funcţionare, motiv pentru care şi-a anunţat membrii fondatori. Cap de listă este Cornel Dinu, dar printre numele sonore se mai află şi antrenorul de rugby Ştefan Demci sau unul dintre cei mai înfocaţi fani ai „câinilor roşii”, artistul Răzvan Oprea: 

“Trenul a pornit, cine se urcă este binevenit!
Membrii Fondatori:
1. Cornel Dinu
2. Răzvan Oprea
3. Ioannis Modan
4. Emil Udeanu
5. Ştefan Demci
6. Bogdan Pancu
7. Mihnea Ionescu
8. Adrian Lungu
9. Cosmin Csender
10. Robert Bălăceanu”
, se arată pe pagina de Facebook a proiectului.

ADVERTISEMENT

Radu Ştefan, alături de dinamovişti

“Salutare, băieţi. Vreau să vă transmit toată susţinerea mea pentru noul proiect Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, sunt alături de voi, vă voi sprijini şi sperăm că vom aduce Dinamo acolo unde-i este locul”, este mesajul lui Ştefan Radu, fotbalist crescut de gruparea roş-albă. VEZI VIDEO MAI JOS

Cornel Dinu a aderat la ONG-ul înfiinţat de „Asociaţia dinamovişti pentru Dinamo”, care vrea să cumpere acţiunile deţinute de Ionuţ Negoiţă, după modelul asociaţiei fondate în 1994 care a preluat gruparea de fotbal „alb-roşie” de la Ministerul de Interne. Dinu doreşte să-i atragă în acest proiect şi pe antrenorul Mircea Lucescu, dar şi pe omul de afaceri Ion Ţiriac.

ADVERTISEMENT