Life

Numele bizar ales de un tată pentru câinele fiului său. Povestea lui a devenit virală. ”Sunt deja jenat”

Numele ales de un tată pentru câinele fiului său a devenit viral pe internet. Tânărul se simte jenat de întreaga experiență.
11.06.2023 | 15:49
Numele bizar ales de un tata pentru cainele fiului sau Povestea lui a devenit virala Sunt deja jenat
Numele bizar ales de un tată pentru câinele fiului său. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Un tată a ales un nume de-a dreptul bizar pentru câinele fiului său. Acesta a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care a ajuns la veterinar. Totul a fost o glumă, însă până să își dea seama, tânărul a ajuns să se simtă jenat.

Numele bizar ales de un tată pentru câinele fiului său

Adolescentul a împărtășit întreaga întâmplare pe Reddit. Se pare că tatăl său i-a jucat o farsă amuzantă la veterinar și l-a făcut să se simtă mai mult decât jenat în fața unei tinere. Este vorba despre numele patrupedului său.

ADVERTISEMENT

Tânărul în vârstă de 19 ani a explicat cum a primit cadou un cățeluș de la părinții săi, dar nu a putut să îl ia acasă imediat. Drept urmare, acesta l-a lăsat la părinții săi timp de câteva săptămâni. Ulterior, părinții au înregistrat câinele la un veterinar local, însă sub un alt nume.

Deși numele inițial al câinelui trebuia să fie Holly, tatăl său a decis să opteze pentru ceva mai excentric. Mizz Princess Hollywood a fost numele iar ales de tatăl tânărului pentru câinele său, arată The Mirror.

ADVERTISEMENT

“Nu am nicio idee despre asta. Șase luni mai târziu, când o duc la control și merg la recepție, o găsesc listată cu numele ei de la clubul caninelor”, a povestit adolescentul pe Reddit, amuzat, dar totodată jenat de situație.

Interesant a fost însă faptul că o tânără drăguță stătea lângă el când veterinarul a rostit acest nume. Cei doi deja comunicau, însă momentul jenant le-a cam stricat liniștea, după cum povestește tânărul.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat când veterinarul a stricat câinele

“Stăteam în sala de așteptare și o fată drăguță intră cu un superb cățeluș de ciobănesc german și se așează lângă mine. Cățeii noștri încep să se joace împreună, așa că inevitabil vorbim. Ne înțelegem bine, vorbim despre bucuriile și coborâșurile pe care le presupune deținerea unui cățeluș.

Dar apoi recepționerul intervine și o numește pe Mizz Princess Hollywood. Acum sunt deja jenat, dar nu m-a ajutat faptul că, în timp ce eu încă stăteam acolo, ei strigă Bowser, sau altceva destul de masculin, iar fata drăguță se ridică în picioare cu cățelul ei”, a mai povestit acesta.

ADVERTISEMENT

Ulterior, tânărul s-a înroșit la față, iar după examinare nu a mai văzut-o niciodată pe fata respectivă. Iar părerile au început să curgă. Nu puțini sunt cei care s-au amuzat de numele ales de tatăl adolescentului.

De cealaltă parte, alții l-au încurajat pe tânăr. Unii au spus că fetei cu siguranță nu i-a păsat de Mizz Princess Hollywood, ci pur și simplu s-a întâmplat să plece la acel moment de acolo.

ADVERTISEMENT