Sport

Numele Hagi atrage în continuare! Ianis a semnat un contract important de publicitate

Mijlocașul lui Glasgow Rangers Ianis Hagi (23 de ani), a încheiat un nou contract de publicitate, deși a ieșit din prim plan din cauza unei accidentări și a suferit o intervenție chirugicală.
27.04.2022 | 12:30
Numele Hagi atrage in continuare Ianis a semnat un contract important de publicitate
Ianis Hagi este evaluat conform Transfermarkt la 7 milioane de euro. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi continuă recuperarea după accidentarea gravă, însă a dat lovitura chiar dacă stă pe bară de câteva săptămâni.

Ianis Hagi, nou contract de publicitate. Va primi o sumă cu multe zerouri

Fiul lui Gheorghe Hagi a semnat un contract de publicitate și va primi o sumă importantă deși va mai sta pe tușă câteva luni.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul lui Rangers a devenit partener Mastercard, iar Ianis a făcut deja prima postare pe contul oficial de Instagram, în care se alătură campaniei „Sportul ne aduce împreună”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Ianis Hagi mai are și alte contracte de publicitate cu Nike, Lay’s, Pepsi sau Gillette, prin care își rotunjește considerabil veniturile.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, încântat de noua colaborare cu Mastercard: „Sportul ne aduce împreună”

Ianis Hagi și-a anunțat parteneriatul printr-o postare pe contul oficial de Instagram: „Când marchez un gol, când dau o pasă de gol sau când ne iese o schema de joc, așa cum o pregătim la antrenament, sentimentul e fantastic.

Pasiunea pentru fotbal e parte din mine, pe teren trăiesc cele mai intense emoții. Alături de colegii de echipă și alături de fanii care sunt cu noi trup și suflet, într-o voce. De azi, și alături de Mastercard, căci „Sportul ne aduce împreună”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi e mândru de Ianis: „A avut ghinion și s-a accidentat

„Am ajuns să zic că sunt mândru de Ianis. S-a maturizat, a trecut prin toate, a reușit într-un fotbal greu. A ajuns cel mai bun jucător într-o echipă care a câștigat campionatul fără să piardă și e respectat la Rangers. A fost declarat cel mai bun tânăr jucător. Toată lumea e încântată de el, de cum se comportă și ce valoare e. 

Ianis a avut ghinion și s-a accidentat, e riscul meseriei. S-a dus la o clinică în Olanda, unde sunt profesioniști foarte buni. Clubul i-a pus la dispoziție totul. Sperăm să se refacă foarte repede. E încrezător. Ianis are o calitate foarte bună. Dacă îi zici să facă o dată ceva, el face de două ori. Nu trebuie să-l împingi. 

ADVERTISEMENT

E foarte focusat și își iubește meseria. A înțeles că trebuie să muncească și mă bucur că îi merge bine. A ajuns la un nivel european bun. Reprezintă România așa cum trebuie, din toate punctele de vedere. Atât pe teren, cât și în afara lui”, a declarat Gică Hagi potrivit Pro Arena.

ADVERTISEMENT