Simona Halep

Numele Simonei, în reclamele Academiei lui Nadal: “Ai o mini Simona acasă care visează să joace tenis?”

Autor: Claudiu Surmei | 11.06.2018 | 15:43
Numele Simonei, în reclamele Academiei lui Nadal:
Imginea SImonei Halep este folosită în reclame

Tenisul nu este singurul domeniu în care Simona Halep are succes. Brandurile importante își doresc să încheie contracte de sponsorizare cu numărul 1 mondial pentru a folosi imaginea ei. După ce Simona a apărut pe un poster uriaș în centrul orașului New York ca urmare a acordului semnat cu Nike, numele Simonei a fost folosit într-o reclamă pentru Academia lui Rafael Nadal.

“Aveți un mini Rafa sau o mini Simona care visează să se antreneze pe tărâmurile natale ale ‘Taurului de Manacor?’ Nu este greu să vă înscrieți copiii cu vârste între 8 și 18 ani la tabăra de vară a Academiei lui Rafael Nadal. Sub soarele Mallorcăi veți găsi cei mai buni antrenori care predau cele mai bune tehnici ale momentului. Totul într-un cadru de vis, cu tehnologie avansată”, este prima parte a anunțului publicat în Tennis Magazine.

Numele Simonei Halep a fost folosit în reclama Academiei lui Rafael Nadal
Numele Simonei Halep a fost folosit în reclama Academiei lui Rafael Nadal

Reclama în care apare numele Simonei Halep este publicată în cea mai bună revistă de tenis din lume

Nu doar că numele Simonei Halep este folosit de Rafael Nadal pentru a-și promova Academia de tenis, dar revista în care a apărut este ce mai importantă publicație de tenis din lume și a scris despre victoria Simonei la Roland Garros. “Înscrierea pentru anul școlar 2018-2019 este încă deschisă celor care vor să beneficieze de avantajele predării de vârf”, mai scrie în anunț.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!