Numerele alese de dinamoviști! Athanasios Papazoglou va evolua cu 9. De ce un jucător nu apare în lot

Andrei Trifan    Traian Terzian   
în Dinamo
04/02/2019, 15:15
Numerele alese de dinamoviști! Athanasios Papazoglou va evolua cu 9. De ce un jucător nu apare în lot GALERIE FOTO
Athanasios Papazoglou este noul număr 9 de la Dinamo

Atacantul grec Athanasios Papazoglou este noul număr 9 de la echipa Dinamo București. Fotbaliștii pregătioți de Mircea Rednic și-au ales numerele cu care vor evolua în partea a doua a sezonului Ligii 1 Betano, în care speră ca printr-o minune să prindă un loc de play-off.

Dezamăgit de prestația formației sale în prima parte a sezonului, Mircea Rednic a decis o remaniere masivă a lotului și a adus nu mai puțin de șapte jucători în această pauză de iarnă, pe lângă cei pe care i-a transferat încă din toamnă.

Athanasios Papazoglou i-a luat numărul 9 la Dinamo lui Ivan Pesic

Atacantul Athanasios Papazoglou este ultimul venit în tabăra celor de la Dinamo București, dar el a primit deja numărul 9 care în prima parte a fost purtat de Ivan Pesic. Mijlocașul croat a fost la un pas să se despartă de ”câini”, dar în cele din urmă a fost păstrat în lot de Mircea Rednic și va juca în 2019 cu numărul 39. Se remarcă faptul că din lotul dinamoviștilor lipsește atacantul Alexander Christovao, adus în această iarnă din Polonia și care s-a descoperit că nu va putea evolua în primele trei meciuri ale ”câinilor” din cauza unei suspendări. Din această cauză oficialii FC Dinamo nu s-au grăbit să înregistreze transferul și de aceea internaționalul din Angola nu apare în listă.

Alexander Christovao în cantonamentul echipei Dinamo din Antalya
Alexander Christovao în cantonamentul echipei Dinamo din Antalya

Numerele pe care le vor purta cei 25 de jucătorii dinamoviști în partea a doua a sezonului sunt următoarele: 1. Vlad Muțiu, 12. Ștefan Fara, 55. Sean McDermott – portari; 2. Linas Klimavicius, 5. Marco Ehmann, 7. Naser Aliji, 13. Denis Ciobotariu, 21. Damien Dussaut, 22. Deian Sorescu, 27. Ricardo Grigore, 28. Jordan Mustoe – fundași; 4. Ioan Filip, 10. Dan Nistor, 23. Ionuț Șerban, 24. Rachid Ait-Atmane, 31. Geani Crețu, 32. Aleksandru Longher, 39. Ivan Pesic, 70. Reda Jaadi, 88. Simon Zenke, 93. Mamoutou N’Diaye – mijlocași, 9. Athanasios Papazoglou, 19. Daniel Popa, 29. Cătălin Măgureanu, 43. Mattia Montini.

Dinamo va debuta în noul an luni, de la pora 20:00, pe teren propriu, în fața formației Poli Iași, într-un meci din etapa cu numărul 22 a Ligii 1 Betano care va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK. Oficialii din Ștefan cel Mare așteaptă un număr mare de spectatori la această întâlnire, dar FANATIK a aflat că până luni la ora 14:30 se vânduseră 2.500 de bilete.

Închide ×