Life

Numerele care ies cel mai des la loto. Sunt câteva combinaţii care pot fi jucate pe un bilet simplu

După îndelungi studii, se pare că s-a găsit algoritmul care să indice combinațiile câștigătoare. Iată care sunt numerele întâlnite cel mai des la loto!
19.02.2023 | 13:54
Numerele care ies cel mai des la loto Sunt cateva combinatii care pot fi jucate pe un bilet simplu
Numerele care ies cel mai des la loto. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Chiar dacă loteria se spune că este un joc de noroc, conform celebrul matematician brazilian, Renato Ganella se pare că numerele câștigătoare pot fi aflate foarte ușor, cu un simplu calcul matematic.

Numerele care îți garantează câștigul la loto

De-a lungul timpului s-au făcut nenumărate cercetări și foarte mulți matematicieni au încercat să demonstreze că numerele câștigătoare care ies la loterie nu sunt doar o concidență sau mâna destinului.

ADVERTISEMENT

Urmând modelul prezis de Legea Numerelor Mari, matematicianul brazilian Renato Ganella susține că oricine poate afla care vor fi cifrele pe care le putem nota pe biletul de la loto. Renato a pus bazele un site, care foloseşte un model pe bază de culori, pentru a arăta combinaţiile de numere mai probabile.

Culorile, secretul milioanelor de la loterie

După ani și sute de algoritmi încercați în 20 de țări diferite, celebrul matematician a descoperit că modelul lui poate fi aplicat oriunde în lume. El este de părere că la bază extragerilor nu stă norocul, așa cum crede toată lumea, ci teoria probabilității.

ADVERTISEMENT

Renato explică faptul că toate culorile prezintă toate combinaţiile posibile de numere, precizând că reduce numărul acestora la doar 210 combinaţii.

Mai exact, Renato Ganella ne îndeamnă să alegem cifre cât mai diferite, crescând şansele cu 2,6403%, asta pentru că sunt 324.000 de combinaţii posibile.

ADVERTISEMENT

Combinațiile de numere aducătoare de venituri colosale

Matematicianul punctează, de asemenea, că șirurile de numere care aduc periodic câștiguri la Loterie sunt cele de 5 din 6 sau 6 din 6. Lucru demonstrat în ultimii ani de două ori câștigul 5 din 6 numere și 25 de câștiguri 3 din 6 numere extrase. Combinația 6, 4, 48, 12, 29, 33, precum și 43, 33, 36, 29, 12, 41 fiind două șiruri aducătoare de venituri colosale pentru jucătorii loteriei.

17, 33, 36, 29, 12, 41 a fost o alt algoritm descoperit care a adus patru câștiguri din șase, iar cele mai așteptate dintre toate sunt cele care au cinci numere norocoase.

ADVERTISEMENT

Cercetările au mai demonstrat că șirul 6, 4, 48, 12, 29, 33 a fost de două ori norocos, bifând 5 din 6 numere și 25 de câștiguri 3 din 6.

ADVERTISEMENT