Fotbal intern

Numerele jucătorilor din națională pentru meciul cu Lituania! Ce și-a ales Ianis Hagi

16.11.2018 | 18:22
Numerele jucatorilor din nationala pentru meciul cu Lituania Ce sia ales Ianis Hagi

Jucătorii din echipa națională a României și-au ales numerele pe care le vor purta pe tricouri la meciul cu reprezentativa Lituaniei, din etapa a cincea a Grupei 4 din Divizia C a Ligii Națiunilor. Fiul lui Gheorghe Hagi, Ianis, aflat la debutul la reprezentativa de seniori și-a ales numărul 8.

Ianis Hagi nu va evolua cu 10 la echipa națională a României, număr care va fi purtat în meciul de pe arena Ilie Oană din Ploiești de mijlocașul de la FSV Mainz, Alexandru Maxim. De remarcat este faptul că nici Gheorghe Hagi nu a jucat cu numărul 10 la debutul său pentru ”tricolori”, la meciul amical cu Norvegia din 10 august 1983, încheiat la egalitate, scor 0-0, la Oslo. ”Regele” a evoluat cu 11, număr pe care l-a purtat până la retrgerea lui Ladislau Boloni, cel care evolua cu 10.

Alexandru Maxim a purtat tricoul cu numărul 10 și la meciul cu Serbia din Liga Națiunilor
Alexandru Maxim a purtat tricoul cu numărul 10 și la meciul cu Serbia din Liga Națiunilor

Numerele jucătorilor din națională pentru meciul cu Lituania, George Pușcaș a ales 9

Atacantul naționalei de tineret George Pușcaș, adus de Cosmin Contra la seniori pentru ultimele meciuri din Liga Națiunilor, și-a ales numărul 9, în timp ce un alt fotbalist promovat de la reprezentativa pregătită de Mirel Rădoi, fundașul Alexandru Pașcanu va purta tricoul cu numărul 18.

Numerele tuturor jucătorilor din lotul României pentru meciul cu Lituania sunt următoarele: 1. Costel Pantilimon, 2. Romario Benzar, 3. Alin Toșca, 4. Cosmin Moți, 5. Tudor Băluță, 6. Cristian Manea, 7. Alexandru Chipciu, 8. Ianis Hagi, 9. George Pușcaș, 10. Alexandru Maxim, 11. Nicușor Bancu, 12. Ciprian Tătărușanu, 13. Claudiu Keșeru, 14. Ionuț Nedelcearu, 15. Paul Anton, 16. Florin Niță, 17. Ciprian Deac, 18. Alexandru Pașcanu, 19. George Țucudean, 20. Alexandru Mitriță, 21. Alexandru Cicâldău, 22. Cristian Săpunaru, 23. Nicolae Stanciu.

Partida România – Lituania, din etapa a cincea a Grupei 4 din Divizia C a Ligii Națiunilor, se va juca fără spectatori pe arena Ilie Oană din Ploiești. Meciul este programat sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 21:45, și este transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.