Life

Numerologie: Cifra vârstei îți spune dacă faci bani sau ești lovit de ghinion. Calculeaz-o și află ce te așteaptă!

22.02.2021 | 13:42
Numerologie Cifra varstei iti spune daca faci bani sau esti lovit de ghinion Calculeazo si afla ce te asteapta
Cifra vârstei aduce vești bune la capitolul bani și afaceri
ADVERTISEMENT

Cifrele au o mare importanță, mai ales în viața celor pasionați de numerologie. Renumitul astrolog și numerolog Valeriu Pănoiu a dezvăluiri cele mai importante aspecte legate de cifra vârstei şi a spus cum ne influenţează acesta viaţa.

Telespectatorii au putut afla, la acest început de săptămână, de la invitatul pe care l-au avut Cove și Lora, la “Vorbește Lumea”, de ce trebuie să țină cont dacă vor să înregistreze câştiguri, dar și care sunt numerele ceva mai ghinioniste, pe care ar fi bine să le evite în viața de zi cu zi. Mai ales dacă își doresc să atragă finanțele.

ADVERTISEMENT

Astrologul şi numerologul Valeriu Pănoiu a fost prezent, luni, în emisiunea de la PRO TV, acolo unde a explicat cum funcționează și cifra vârstei pe care o puteți afla foarte ușor. Cifra vârstei se calculează, în funcție de anii fiecărei persoane care își dorește să afle acest aspect.

Numerologie: Ce cifră aduce fericirea la bani și ce trebuie evitat

Astrologul a mai explicat că cifra vârstei poate fi cuprinsă între 1 și 9. În funcție de câți ani are fiecare, se reduce la o singură cifră, printr-o simplă adunare. Ceea ce înseamnă că o persoană de 35 de ani va avea cifra vârstei 8, după calculul de 3+5 pe care îl va efectua.

ADVERTISEMENT

Totodată, aspectul financiar pare să aibă o mare legătură și cu cel numerologic și a fost amplu prezentat. Cea mai avantajată cifră este 3, din acest punct de vedere, dar și cifra 8, care semnifică puterea.

Cifra 1 – Cifra cheltuielilor
Numerologul Valeriu Pănoiu a subliniat că această cifră pare să vină la pachet și cu o serie de cheltuieli pentru cei care se regăsesc în această categorie. Totuși, pe de altă parte, este și numărul deschizătorului de drumuri, motiv pentru care nu trebuie să se îngrijoreze prea tare.

ADVERTISEMENT

Cifra 2 – Cifra pagubelor

Fiecare cifră pare să influențeze și modul în care pasionații de numerologie își vor desfășura și activitatea pe partea de afaceri sau în aspectele legate de bani. Asta deoarece cifra vârstei are o mare importanță și se poate socoti de la o aniversare la alta. Cei care se regăsesc în cifra vârstei 2 s-ar putea aștepta și la anumite pagube în această perioadă sau pe viitor.

Cifra 3 – Noroc la bani

Numerologul a Valeriu Pănoiu a avut vești foarte bune pentru cei care sunt ghidați de cifra vârstei 3. Aceasta pare să fie una benefică din punct de vedere financiar și le poate aduce câștiguri însemnate celor care vor să își înceapă, de exemplu, chiar o afacere proprie. Rezultatele se pot vedea mai rapid față de alți ani.

ADVERTISEMENT

Cifra 4 – Muncă

Această cifră le aduce, însă, celor regăsiți în categoria cifrei 4 ceva mai mult de muncă. Nu reprezintă un factor negativ, ba din contră, poate deveni un atuu pentru cei care au așteptat de mai mult timp să se afirme prin aptitudinile lor.

Cifra 5 – Distracție

Veștile sunt foarte bune pentru că cifra distracției este considerată 5. Cei regăsiți aici pot descoperi că sunt în toiul planificării de vacanțe, dar și de ceva mai multe activități care să le aducă zâmbetul pe buze, după bunul lor plac.

Cifra 6 – Cifra familiei

Persoanele ceva mai familiste și care preferă să își petreacă timpul într-un astfel de cadru au aflat și că o vor face mai mult ca de obicei. Cifra 6 vine în general la pachet cu o anumită energie, dar în această perioadă îi va apropia mai mult pe cei care nu au reușit să petreacă prea mult timp cu cei dragi.

Cifra 7 – Cifra norocului

În această perioadă, din punct de vedere numerologic, dar și financiar cifra norocului poate fi considerată cea de 7. Persoanele care nu mai sperau la vreo modificare pot vedea alte rezultate, ceva mai bune decât se așteptau.

Cifra 8 – Cifra puterii

Numerologul a mai explicat la PRO TV că cifra 8 are o semnificație aparte când vine vorba de bani. Acest număr le va aduce ceva mai multă putere, dar și recunoaștere celor regăsiți sub influența sa.

Cifra 9 – Cifra clienților

Cei regăsiți sub influența numărului 9, mai ales persoanele care dețin afaceri, vor constata că au ceva mai mulți clienți față de până acum și se pot baza pe acest noroc nesperat.

ADVERTISEMENT