Life

Numerologul Mihai Voropchievici, despre cum înșală fiecare nativ. Care este zodia foarte ușor de prins

12.05.2021 | 17:34
Numerologul Mihai Voropchievici despre cum insala fiecare nativ Care este zodia foarte usor de prins
Numerologul Mihai Voropchievici, despre cum înșală fiecare nativ. Care este zodia foarte ușor de prins. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici dezvăluie cum înșală zodiile. Renumitul numerolog scoate la iveală care este zodia ce este foarte ușor de prins, dar și cine este nativul ce rămâne mereu fidel. 

Vedeta postului de televiziune Antena 3 a prezentat în emisiunea „Adevăruri ascunse” totul despre comportamentul semnelor zodiacale atunci când vine vorba de iubire și relații sentimentale.

ADVERTISEMENT

Așadar, iată în rândurile de mai jos cum înșală oamenii în funcție de zodie. Descoperă și tu care este nativul care este un maestru în domeniul înșelatului.

Mihai Voropchievici spune cum înșală zodiile. Ce transmite numerologul

Berbec

Te numeri printre persoanele care nu neagă atunci când sunt prinse înșelând, asta și pentru că știi să vii cu argumente în acest sens.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu au timp și nici nu sunt preocupați să-și înșele partenerii de viață. Dacă se îndrăgostesc de cineva nu se mai întorc nici în ruptul capului la vechea relație.

Gemeni

Cercul mare de prieteni te determină să fii prietenos, deschis, dar și să înșeli foarte repede… chiar printre amicii apropiați.

ADVERTISEMENT

Rac

Este familist convins și nu înșală deloc. În cazul în care calcă strâmb sunt prinși imediat pentru că nu știu deloc să se ascundă.

Leu

Nu îți place să te complici și ești fidel atunci când ai pe cineva alături de tine. Argumentele atunci când înșală sunt atracția prea mare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fire secretoasă, atunci când înșală se simte vinovată. Acest nativ are senzația că a făcut cel mai mare păcat când joacă la două capete.

Balanță

Te numeri printre semnele care știu cum să înșele, ești expert în acest domeniu. Potrivit unui studiu, 90% dintre ei au o amantă, poate chiar două.

Scorpion

Nu vor să înșele, asta pentru că au suficientă experiență în domeniul relațiilor. Nu simt nevoia sau tentația să înșele dacă sunt cu cineva.

Săgetător

Nu ratează nicio secundă ocazia de a călca pe bec. Sunt foarte ușor de prins pentru că le place foarte mult să se laude legat de înșelat.

Capricorn

Este o zodie care înșală foarte ușor și care se comportă ca și cum asta nu s-ar fi întâmplat niciodată. Știu să se ascundă.

Vărsător

Îți place să te joci cu prada și să îi cucerești pe cei din jur. Ești o zodie care știe cum să se joace cu emoțiile partenerilor de viață.

Pești

Ești un maestru desăvârșit în acest domeniu. Inventivitatea te ajută și ești mereu pregătit pentru o escapadă în amor. Nu lași nimic la voia întâmplării.

ADVERTISEMENT