Life

Numerologul Mihai Voropchievici îți spune cum calculezi cifra destinului și ce spune despre tine

Află ce spune despre tine cifra destinului și cum o calculezi! De asemenea, maestrului Voropchievici a vorbit și despre meseriile care ni se potrivesc, în funcție de zodie!
05.03.2023 | 17:30
Numerologul Mihai Voropchievici iti spune cum calculezi cifra destinului si ce spune despre tine
Ce spune cifra destinului despre tine. Un altfel de horoscop realizat de Mihai Voropchievici. Foto: ASTRO FANATIK/ psychicsource.com
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici ne duce în tainele numerologiei și explică felul în care îți poți calcula cifra destinului, dar și ce spune aceasta despre tine!

Mihai Voropchievici: Cum se calculează cifra destinului și ce spune despre tine

Calculul se face destul de simplu. Pentru a afla care este cifra ta, trebuie să aduni toate cifrele datei tale de naștere. De pildă, dacă ești născut pe 5.05. 1998 vei aduna 5+5+1+9+9+8 = 37. Va trebui să aduni din nou cele două cifre din acest număr, iar rezultatul va fi 10, deci 1 + 0 = 1. Cifra de destin pentru persoana născută într-o zi de 5 mai în anul 1998 va fi 1. Cifrele de destin sunt de la 1 la 9! Iată ce spune fiecare cifră despre tine!

ADVERTISEMENT

Cifra de destin 1: Persoanele care au ca rezultat 1 sunt ambițioase, extrem de sincere, dar și modeste și muncitoare. Sub 1 se nasc oamenii care au tendința de a fi buni conducători, liderii autentici.

Cifra de destin 2: Această cifră vine cu o încărcătură spirituală aparte. Oamenii care tânjesc spre fericire, născuți cu destin 2, au poate mai multe piedici în calea lor, dar reușitele sunt uriașe, în final.

ADVERTISEMENT

Cifra de destin 3: Persoanele cu cifra destinului 3, cunoscută drept cifra familiei, caută, în general, parteneri loiali, reciprocitatea, fidelitatea, atât în dragoste cât și în parteneriatele lor.

Cei cu cifra 6, înconjurați de iubire

Cifra destinului 4: Deținătorii unui destin 4 pot da de multe greutăți. 4 vine cu o încărcătură puternică, precum un fulger. Sunt suspicioși, mereu caută să descopere lucrurile nevăzute, să umble în cele mai ascunse cotloane ale vieții.

ADVERTISEMENT

Cifra destinului 5: Cei cu cifra 5 sunt în permanentă căutare de aventură. Aceștia vor face mereu ceea ce vor. Pentru ei, succesul este mai mult decât recunoașterea meritelor personale. Ei, prin reușitele lor, vor să aducă binefacere în jur.

Cifra destinului 6: Persoanele cu această cifră pot avea senzația că le lipsește întotdeauna acel motiv pentru a fi fericiți cu adevărat. Sunt pretențioși în dragoste, asta pentru că tot ce fac este din iubire, acea iubire pură!

ADVERTISEMENT

Cifra destinului 7. Oamenii cu destin 7 sunt printre cei mai bogați din punct de vedere spirituali. Sunt aplecați spre tot ce ține de spiritualitate, iar lecția supremă pentru ei este aceea de a învăța să trăiască în prezent.

Cifra destinului 8: Aceștia sunt de obicei extrem de orgolioși, de-a dreptul impetuoși în unele circumstanțe. Pe plan material, se pot lovi deseori de dificultăți în obținerea anumitor bunuri.

Cifra de destin 9. 9 este cifra perfectă a Universului, iar cei născuți cu acest destin au o intuiție dincolo de tot ce se poate explica rațional. Sunt maeștri ai dialogului și de multe ori comunică fără să rostească prea multe cuvinte. Se fac respectați și au prezență de spirit oriunde s-ar afla.

Poate fi determinată profesia noastră de cifra destinului sau zodia în care ne-am născut? Ce spune Voropchievici

Un alt aspect despre care maestrul Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii ASTRO FANATIK este legat de meseriile pe care le putem avea în funcție de zodie sau cifra de destin. Poate fi determinată traiectoria noastră profesională într-o proporție de 100% în funcție de aspectele astrologice sau numerologice? Adevărul e undeva la mijloc!

Dacă tu ești Berbec și ai cifra 1 de destin, ești predestinat să îți alegi o profesie în care tu să fii liderul, coordonatorul, în care tu să comanzi și alții să execute. Daci ai cifra 2, ar trebui să colaborezi mai mult cu alții. Acest aspect e valabil pentru fiecare zodie!

Dacă am lua Taurul, care este o zodie sub influența planetei Venus, tot ce e bun și e frumos, muzică, teatru, film, li se va potrivi. Li se potrivesc și profesiile financiare: bancher, administrator, coordonator fiscal. Dacă ai aceste atuuri și ești o persoană care ai și 8 cifră de destin, care reprezintă banul, puterea, e o combinație perfectă între zodie și număr de destin.

La fel de bine, un Taur poate fi atras de profesii creative. Poate să facă apoi cu totul altceva. Poate fi regizor, producător de film sau producător muzical.

Nu putem să propunem unei zodii muncitoare, pragmatice să facă lucruri creative. Atunci când ajungem la Gemeni, folosim mai mult partea neplăcută a acestor nativi. E, într-adevăr. zodia năzdrăvanilor.

Peștii vor activa mai degrabă unde își pot folosi creativitatea

Gemenii fac parte din categoria zodiilor duble. De pildă, un Geamăn poate fi pragmatic, un fizician, un teoretician, iar celălalt poate fi mai boem, plăcându-i lumea artistică, divertismentul. Gemenii nu vor fi la fel precum ceilalți din aceeași zodie. 

Fiecare va face în viață, indiferent de zodia sa, lucruri în conformitate cu sufletul, dar și cu cifra lui de destin. Să luăm o zodie precum Peștii, care sunt atrași de forțele divine. Ei se pliază în o multitudine de profesii, dar profesii creative, ceva care să le stârnească imaginația.

Sunt excepții când un nativ din zodia Pești fac o muncă de contabilitate. Pot fi și administratori buni, dar ei au o cifră de destin de 6, deci merg mai mult spre dragoste, spre armonie.

Zodie-număr de destin mai răspunde și acelor persoane care sunt interesate de deciziile pe care trebuie să le ia în funcție de ascendent.  Ascendentul intră în vigoare după vârsta de 30 de ani. Unii astrologi spun că după 33 de ani. Până în 30 de ani, automat nu intră în contact cu ascendentul, chiar dacă nu îl cunosc.

Ascendentul joacă un rol covârșitor și el, mai ales dacă e în aceeași zodie

După vârsta de 30 de ani, intervine și ascendentul în deciziile pe care le iau. În mare parte, sunt și persoane care au ascendent în aceeași zodie. În situațiile astea duble, persoanele respective vor acționa exact conform zodiei în care s-au născut. O Balanță cu ascendentul în Balanță își va dubla caracteristicile.

Mai sunt și zodiile de foc, Leu, Săgetător și Berbec, acestea vor fi de două ori mai explozive, mai doritoare să stăpânească situația.

Zodiile de pământ, dacă au același ascendent ca zodia, vor fi de două ori mai fixiste, de două ori mai muncitoare, de două ori mai încăpățânate.

Zodiile de apă sunt mai alunecoase. Se scaldă mai repede în toate apele. E vorba de Pești, Scorpioni și Raci. Sunt oamenii care, chiar dacă au niște probe de încercare, ele durează puțin.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt cu capul pe umeri și se gândesc de 10 ori înainte de a acționa.

 

ADVERTISEMENT