Life

Numerologul Romeo Popescu a dezvăluit ce ne așteaptă în 2023: ”Vom vedea foarte mulți oameni excluși”

Specialistul Romeo Popescu recomandă că căutăm în 2023 un sens în viață, o pasiune, un scop, pentru că altfel ne vom simți eliminați.
26.12.2022 | 08:46
Numerologul Romeo Popescu a dezvaluit ce ne asteapta in 2023 Vom vedea foarte multi oameni exclusi
Numerologul Romeo Popescu a dezvăluit ce ne așteaptă în 2023. Sursa foto: Freepik/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

O analiză a trecutului ne va ajuta să avem o vedere mai bună asupra lucrurilor pe care trebuie să le facem în 2023. Numerologul Romeo Popescu dezvăluie în rândurile de mai jos ce ne așteaptă în noul an.

Numerologul Romeo Popescu, un 2023 prosper sau plin de încercări?

Numerologul Romeo Popescu este de părere că o retrospectivă din 2017 până în prezent ne va ajuta să tregem concluziile necesare pentru un 2023 de excepție.

ADVERTISEMENT

Cum suntem ca oameni de atunci și până acum, ce am învățat, ce lucruri frumoase ni s-au întâmplat, ce lucruri mai puțin frumoase ni s-au întâmplat sunt principalele aspecte pe care trebuie să le urmărim conform celor spuse de specialist într-un material realizat de cei de la DC NEWS.

Fac o sinteză dintre 2017 și 2020 și evenimentele care au urmat, și văd cum s-a schimbat viața mea de atunci, cum sunt eu ca om de atunci până acum, ce am învățat eu, ce lucruri frumoase mi s-au întâmplat, ce lucruri mai puțin frumoase mi s-au întâmplat și învăț ceva. Fac o sinteză și învăț ceva.

ADVERTISEMENT

În urma acestor concluzii eu voi ști cu siguranță cum să îmi trăiesc anul 2023. Este necesară, dacă vrei să o faci. Dacă nu, sănătate”, a punctat numerologul Romeo Popescu.

Din ce motive se autoexclud oamenii în 2023?

Referitor la analiza pe care ne sfătuiește să o facem, specialistul menționează că oamenii nu vor ține minte ce au făcut punctual în anul 2017, însă, își vor aminti câți ani aveau atunci și ce s-a întâmplat în viațile lor afective, în sensul de familie, oameni dragi, și în zona de muncă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, numerologul Romeo Popescu semnalează că ar trebui să ne gândim cum eram în familie sau dacă aveam bani, nu aveam bani?

Această analiză o faci dacă vrei, dacă nu, nu e nici cea mai mică problemă pentru că nimic nu e obligatoriu în viață, ești arbitru liber în jocul pe care-l joci. Și atunci zici că nu vrei să faci treaba asta, `oi vedea eu ce va fi`.

ADVERTISEMENT

Ee, în momentul în care acest om în 2023 va face așa: `oi vedea eu ce va fi`, în momentul respectiv el se va îndepărta de socium și se va însingura fără să-și dea seama. E posibil să fie exclus fără să vrea. Și atunci vom vedea foarte mulți oameni excluși, oameni singuri în 2023. Nu prea mai ești bun, hai poate ai treabă și te reținem.

Eu recomand foarte mult această analiză despre care v-am vorbit acum. Va fi o analiză foarte bună și ne va folosi pe parcursul anului 2023”, a mai spus numerologul.

Pentru cine anul 2023 se anunță a fi unul greu?

Specialistul face referire și la persoanele pentru care anul 2023 se anunță a fi unul dificil. Romeo Popescu este de părere că vor fi greu încercați cei care trăiesc fără un sens în viață, fără o pasiune, fără un scop. De asemenea, cel care nu are nimic sfânt, cel care nu are nimic în suflet, cel care trăiește ca vântul sau cel care nu își dă voie să fie el însuși și să acceseze tot ceea ce este în sufletul lui, în mintea lui sau în activitatea lui.

Se simte rău cel care trăiește fără un sens în viață, fără o pasiune, fără un scop, cel care nu are nimic sfânt, cel care nu are nimic în suflet, un obiectiv sau ceva, cel care trăiește ca vântul sau cel care nu își dă voie să fie el însuși și să acceseze tot ceea ce este în sufletul lui, tot ceea ce este în mintea lui, în activitatea lui.

Nu își dă voie, îi e frică sau nu vrea, sau zice: `bă, aia e, acum nu mai am timp`, deci cel care se lamentează va fi într-un an destul de dificil și, simt nevoia să repet, va avea efecte până în 2025 inclusiv. O trage rău”, a mai explicat specialistul.

ADVERTISEMENT