Sport

Numeroși fani ai lui Real Madrid, blocați în aeroport la finala Ligii Campionilor! Sunt victimile unei escrocherii

Fanii lui Real Madrid sunt victimile unei escrocherii, iar mulți dintre aceștia au rămas blocați pe aeroport chiar înaintea finalei Champions League.
01.06.2024 | 21:11
Numerosi fani ai lui Real Madrid blocati in aeroport la finala Ligii Campionilor Sunt victimile unei escrocherii
Fanii lui Real Madrid rămân blocați în aeroport înaintea finalei Ligii Campionilor. Sursă foto: talksport.com
ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de 270 de suporteri ai lui Real Madrid trebuiau să zboare cu un charter spre Londra de pe aeroportul Madrid-Barajas, pentru a vedea finala Champions League cu Borussia Dortmund, însă nu vor mai reuși să ajungă la meci.

Fanii lui Real Madrid rămân blocați în aeroport înaintea finalei Ligii Campionilor

Jurnaliștii spanioli de la AS notează că fanii lui Real Madrid au fost afectați din cauza anulării unui zbor Madrid-Londra, însă ulterior au aflat că au fost escrocați de către agenția de turism, de unde au luat biletele.

ADVERTISEMENT

Mai mulți suporteri au descoperit că biletele lor nu erau valabile la sosirea pe aeroport, motiv pentru care nu au fost lăsați să călătorească spre Londra, spre surprinderea lor.

Aceștia plătiseră 930 de lire sterline, rezervând biletele prin clubul suporterilor Real Madrid, „Capote y Montera”, care închiriase zborul printr-o agenție de turism.

ADVERTISEMENT

Doar 16 suporteri au ajuns în Anglia

Fanii trebuiau să aterizeze sâmbătă dimineață, urmând să fie duși pe stadionul Wembley cu un autocar, înainte cu o oră de începerea finalei Ligii Campionilor, iar descrierea agenției de turism părea profesionistă și detaliată, motiv pentru care suporterii au avut încredere.

În cele din urmă, doar 16 suporteri au reușit să facă deplasarea, fiind mutați pe alte zboruri, în timp ce Real Madrid le-a oferit celorlalți suporteri șansa de a privi finala Champions League pe „Santiago Bernabeu”, unde au fost montate ecrane imense pentru suporteri.

ADVERTISEMENT

Real Madrid visează cu ochii deschiși la câștigarea unui nou trofeu al Ligii Campionilor, în timp ce Borussia Dortmund își dorește să producă o nouă surpriză și să pună mâna pe al doilea trofeu Champions League din istorie.

Va fi un meci special pentru Toni Kroos, mijlocașul lui Real Madrid aflat la ultimul meci din carieră pentru madrileni. Fotbalistul german și-a anunțat retragerea din fotbal după Campionatul European din vară.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Marco Reus se află la ultimul meci pentru Borussia Dortmund, iar fanii își doresc să-l vadă pentru ultima dată în tricoul echipei favorite, dar cu trofeul Ligii Campionilor deasupra capului.

ADVERTISEMENT