Fotbal intern

Nuno Rocha a revenit la U Craiova. Anunţul oficial făcut de olteni. “Este jucătorul nostru!”

01.09.2018 | 22:01
Nuno Rocha a revenit la U Craiova Anuntul oficial facut de olteni Este jucatorul nostru

Nuno Rocha a revenit la Universitatea Craiova, echipă pentru care a evoluat în 87 de meciuri. Atacantul din naţionala Capului Verde a ajuns în Bănie din postura de jucător liber de contract, după ce Tosno, clubul rus care în 2017 îl luase din Bănie, a falimentat în această vară.


Update. 1.09, ora 22.00.

Marcel Popescu, preşedintele formaţiei CS Universitatea Craiova, a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO. Nuno Rocha vede din tribună meciul disputat de olteni cu FC Dinamo Bucureşti, iar atacantul a semnat cu formaţia pregătită de Devis Mangia.

“Sunt expresii mai mult sau mai puțin inspirate. Nuno Rocha este deja în tribună împreună cu componenții Craiovei Maxima, îl așteptăm să devină și sportiv în legalitate, el de azi este jucătorul Craiovei.

Ne va da un câștig, și-a dorit acum doi ani să plece pentru că tentația banului din Rusia este prea mare pentru un club din România. Ne va da un plus de valoare, îl știm bine și știm ce vrea când vrea. Gigi (nr- Mulțescu) îl cunoaște foarte bine, a fost antrenorul lui și era impresionat de diponibilitatea lui tehnica și de efort”, a spus președintele oltenilor.


FANATIK.RO

a aflat că fotbalistul în vârstă de 26 de ani pleacă vineri seara din Lisabona și va ajunge sâmbătă, ora 06:00,în București, iar apoi va pleca spre Craiova. Nuno Rocha va merge să vadă meciul pe care jucătorii lui Devis Mangia contra celor de la FC Dinamo Bucureşti, sâmbătă, ora 21.30, în etapa a 7-a a Ligii 1 Betano, ediţia 2018 – 2019.

Nuno Rocha revine la U Craiova

Nuno Rocha se întoarce la CS Universitatea Craiova, echipă pentru care a evoluat cele mai multe meciuri pe parcursul carierei sale de jucător profesionist. Atacantul cotat de site-urile de specialitate la 700.000 de euro a acceptat condiţiile impuse de Mihai Rotaru şi şi-a dat acordul pentru a semna un nou angajament.

Pe parcursul carierei, Nuno Rocha a evoluat la echipe precum Tosno, Craiova şi Maritimo B. La gruparea din Bănie a ajuns în iulie 2014 din postura de jucător liber de contract. Atacantul a debutat la echipa naţională a Capului Verde pe 6 septembrie 2014, unde a bifat 23 de selecţii şi a înscris 3 goluri.

A plecat cu scandal de la Craiova

Nuno Rocha nu s-a despărţit amiabil de U Craiova

în urmă cu un sezon, acesta fiind trimis la echipa a doua a clubului deţinut de Mihai Rotaru în ultimele luni de contract, după ce refuzase să îşi prelungească înţelegerea, invocând şi anumite probleme familiale.

Aceasta nu este singura veste bună primită de Devis Mangia. Universitatea Craiova a câştigat pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 1-5, după golurile înscrise de Bancu (min. 24, 41, 88), Renato Kelic (min. 27) şi Alex Mitriţă (min. 39). Meza Colli, jucător care a fost transferat de U Craiova la începutul lunii august, va reveni înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş din etapa a 8-a. Fotbalistul ofensiv din Paraguay a suferit o ruptură musculară şi nu a apucat să debuteze în tricoul oltenilor.

Elvir Koljic a semnat cu U Craiova

CS Universitatea Craiova a oficializat şi transferul lui Elvir Koljic.

Atacantul bosniac este considerat “noul Dzeko” de presa din ţara sa natală, iar oltenii au plătit 500.000 de euro pentru transferul său. Înțelegerea dintre cele două părți este valabilă pentru o perioadă de trei ani.

Elvir Koljic vine de la FK Krupa, locul 7 în Bosnia, după şapte etape. În vârstă de 23 de ani, Koljic joacă atacant, poate evolua şi pe benzi şi măsoară 1.91 metri. Elvir Koljic vine în Bănie din postura de golgheter al campionatului Bosniei, cu 8 goluri în 7 meciuri. Elvir Koljic a bifat la începutul acestui an și a bifat şi primele selecţii la naţionala Bosniei, unde a fost convocat pentru amicalele cu SUA şi Mexic.

CS Universitatea Craiova a vândut în această vară piese importante din angrenajul echipei care în sezonul precedent câștiga Cupa României și termina pe locul 3 în Liga 1 Betano. Alex Băluță a ajuns astfel la Slavia Praga iar Gustavo în liga a doua din China.

U Craiova – FC Dinamo Bucureşti, sâmbătă, ora 21.30, în etapa a 7-a a Ligii 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV. Toate fazele importante ale meciului vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.