Fotbal international

Nunta anului în arbitrajul mondial. Singura femeie din Bundesliga şi Howard Webb s-au căsătorit în secret

14.04.2021 | 14:15
Nunta anului in arbitrajul mondial Singura femeie din Bundesliga si Howard Webb sau casatorit in secret
ADVERTISEMENT

Bibiana Steinhaus şi Howard Webb s-au căsătorit în secret la finalul lunii martie, în pauza competiţională provocată de meciurile naţionalelor.

Bibiana Steinhaus este singura femeie arbitru din Bundesliga, unde activează ca oficial VAR. Howard Webb este un fost cavaler al fluierului din Anglia, retras în 2014.

ADVERTISEMENT

Singura femeie din Bundesliga şi Howard Webb s-au căsătorit în secret

Howard Webb, care va împlini 50 de ani în iulie, a divorţat de fosta soţie în anul 2016, după care a întâlnit-o pe Bibiana (42 de ani).

După mai mulţi ani de relaţie, cei doi s-au căsătorit în secret în pauza provocată de meciurile naţionalelor, la finalul lunii martie.

ADVERTISEMENT

„Da, este adevărat. Ne-am căsătorit în ultima pauză internaţională şi suntem foarte fericiţi“, a declarat noua doamnă Webb, pentru Bil

Bibiana Steinhaus şi Howard Webb s-au căsătorit în secret la finalul lunii martie. FOTO: bild
Bibiana Steinhaus şi Howard Webb s-au căsătorit în secret la finalul lunii martie. FOTO: bild

d.

 

„Din păcate, din cauza restricţiilor impuse, Howard şi cu mine am făcut acest pas singuri. Nici măcar prezenţa martorilor nu a fost permisă. Bineînţeles, nici lună de miere nu am avut“, a completat ea.

ADVERTISEMENT

Bibiana Steinhaus-Webb, căci acesta este noul nume al doamnei, este arbitru în camera VAR din Koln, pentru Bundesliga. Ea nu mai oficiază pe teren partide din Germania, dar lucrează în continuare care arbitru video şi, de aceea, nici nu avea cum să existe o lună de miere.

Relaţia celor doi va continua o perioadă de la distanţă, întrucât Howard Webb locuieşte la New Yord, SUA, în timp ce doamna stă în Hanovra, dar speră ca pe viitor să se mute împreună.

ADVERTISEMENT

Howard Webb a arbitrat finala Mondialului din 2010

Howard Webb este unul dintre cei mai cunoscuţi arbitri englezi. El a activat între 2003 şi 2014, apogeul carierei fiind în 2010, când a oficiat atât finala Ligi Campionilor, cât şi pe cea a Campionatului Mondial din Africa de Sud. A renunţat la arbitraj în 2014, după Mondialul din Brazilia.

Howard Webb era divorţat din 2016, când s-a despărţit de Kay, mama celor trei copii ai cuplului, dar nu a dezvăluit niciodată motivele, nici măcar în autobiografia sa „The Man in the Middle“ (n.r. – „Omul din mijloc“).

ADVERTISEMENT