Fotbal intern

Nuntă ca în povești pentru Borcea și Pelinel! Se căsătoresc la Budapesta, într-un restaurant vechi de 100 de ani

28.09.2018 | 11:52
Nunta ca in povesti pentru Borcea si Pelinel Se casatoresc la Budapesta intrun restaurant vechi de 100 de ani

Se anunță o nuntă ca în povești pentru fostul investitor al dinamoviștilor, Cristi Borcea care se căsătorește cu Valentina Pelinel! Cei doi se pregătesc de marele eveniment, care va avea loc în Ungaria, la Budapesta. Nu mai puțin de 15 mii de euro plătesc mirii pentru închirierea unui restaurant vechi de 100 de ani. De-a lungul timpului, acolo au luat masa personalități marcante. Michael Schumacher, regina Elisabeta sau Sir Alex Ferguson au petrecut în acest loc

Printre invitații la nunta lui Cristi Borcea se numără Victor Pițurcă, Gigi Nețoiu sau Ioan Becali. Cu ultimii doi, fostul președinte al câinilor a și fost condamnat în Dosarul Transferurilor. De remarcat că Borcea și Pelinel au făcut cununia la Primăria din Voluntari acolo unde evenimentul a fost oficiat chiar de primarul localității, Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, adică finii lui Gigi Becali.

Nuntă ca în povești pentru Borcea și Pelinel! Borcea şi Pelinel la cununie
Cristi Borcea și Valentina Pelinel au făcut cununia civilă la Primăria din Voluntari

Nuntă ca în povești pentru Borcea și Pelinel!

Cristi Borcea se află la cel de-al treilea mariaj. Din prima căsătorie, cea cu Mihaela Borcea, omul de afaceri are nu mai puţin de trei copii, Patrick şi o pereche de gemeni, Mihai Angelo şi Antonia Melissa. În viața dinamovistului a urmat însă un prim divorţ, dar până la urmă s-a recăsătorit destul de repede. De data aceasta, mireasă i-a fost Alina Vidican care i-a născut şi ea doi copii, pe Alexandru şi Gloria. Şi Valentina Pelinel a mai spus o dată DA! A făcut-o în faţa fostului politician Cristian Boureanu, dar până la urmă cei doi s-au despărţit.

“Sunt cel mai fericit. Plecăm mâine în Turcia. Stăm 8 zile acolo. Voi urma un tratament pentru problemele pe care le am. După aceea vom reveni în România. A fost o decizie imprevizibilă, pe terasă, cum facem noi mereu. Vorbim pe terasă câte două ore. Am zis «Gata! Hai să ne căsătorim săptămâna viitoare!». Nu vreau să discutăm despre nuntă și petrecere până nu mă refac”, a spus Cristi Borcea, imediat după cununia civilă cu Valentina Pelinel.

6 ani şi 4 luni a fost condamnarea iniţială a lui Cristi Borcea în Dosarul Transferurilor