Life

Nuntă de pomină în lumea vedetelor! Doi artiști au spus marele „Da!”: „Vrem și un copil”

Nuntă mare în lumea vedetelor! Doi cântăreți iubiți de public s-au căsătorit religios ieri, 18 mai. Primele declarații ale mirelui.
19.05.2023 | 11:45
Nunta de pomina in lumea vedetelor Doi artisti au spus marele Da Vrem si un copil
Doi artiști din România au făcut nuntă. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Nuntă mare în muzica folclorică românească! Doi artiști, cuplu pe scenă, dar și în viața reală, s-au căsătorit religios ieri, 18 mai 2023!

Nuntă mare în lumea vedetelor! Doi cântăreți s-au căsătorit

Andreea Ciocotișan și partenerul ei, Raul Bogdan, au spus, în sfârșit, „Da” și în fața lui Dumnezeu, după ce în urmă cu ceva timp au trecut în fața ofițerului stării civile. La nunta celor doi, porumbeii au invitat 300 de persoane.

ADVERTISEMENT

Voia bună a fost întreținută, la petrecerea de aseară, de Ancuța și Selena Anghel. Cea din urmă e cunoscută pentru colaborarea cu Tzancă Uraganu la melodia „Indianca mea”.

Și trupa celor doi maramureșeni care s-au cununat religios s-au ocupat de meseni. Muzica lor nu a lipsit de la propria nuntă. Marea petrecere, cu sute de persoane, băutură din belșug și mâncare tradițională, a avut loc într-un restaurant select de la marginea orașului Baia Mare.

ADVERTISEMENT

Mirele, Raul Bogdan, a făcut câteva declarații în exclusivitate pentru FANATIK despre cel mai frumos eveniment din viața lor și ne-a spus că își dorește, în viitor, să devină și părinți!

Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan au făcut cununia religioasă și au dat mare petrecere: „Ultimii invitați au plecat la 6 dimineața”

„Suntem extrem de fericiți. Ne-am dorit foarte mult acest moment. Am visat mult la ziua asta. Am ales să ne căsătorim într-o zi de joi, pentru că în restul perioadei suntem prinși cu evenimentele. Ziua asta a fost cea mai potrivită.

ADVERTISEMENT

Am avut, într-adevăr, peste 300 de persoane. S-a mâncat bine, au dansat până dimineața. Ultimii invitați au plecat la 6 dimineața. A fost foarte frumos totul”, ne-a spus soțul interpretei de muzică folclorică Andreea Ciocotișan.

Artistul ne-a mai spus de ce a ales să facă abia acum cununia religioasă, cei doi fiind căsătoriți, pe hârtie, din anul 2021. Cântăreții au evitat să facă petrecerea, în primul rând din cauza pandemiei de coronavirus, căci nu au vrut să riște ca la nunta lor să se infecteze cineva.

ADVERTISEMENT

„Ne dorim și un copil”

„Noi ne-am căsătorit civil acum doi ani. De doi ani suntem, practic, soț și soție, dar a fost și perioada asta cu pandemia și am zis să facem nunta cea mare, cu mers la biserică, cu petrecut, cu tot, după ce se mai liniștește treaba asta. Așa că, pot să spun că a venit și vremea noastră, în sfârșit”, ne-a declarat Raul.

Întrebat dacă au în plan un bebeluș, Raul ne-a mărturisit că și-ar dori foarte tare să devină tătic. „Ne dorim și un copil, vă dați seama. Ar fi cel mai minunat cadou. Dar acum… când o să vină, Dumnezeu va decide. Noi nu spunem nu. Cred că am fi pregătiți să fim părinți. Am fi foarte bucuroși să primim pe lume un suflețel de care să avem grijă”, a adăugat soțul Andreei Ciocotișan în ziua nunții, în exclusivitate pentru FANATIK.

nuntă
Andreea Ciocotișan și Raul Bogdan, imagini de la nuntă

Andreea și Raul au scos și o melodie despre nunta lor

Cu câteva luni bune înainte de nunta care a avut loc ieri, pe 18 mai, Andreea Ciocotișan și Raul au lansat și un videoclip, dedicat acestui eveniment. Cei doi au scos în toamna anului trecut melodia „Azi dansăm la nunta noastră”. Piesa a strâns zeci de mii de vizualizări.

Andreea Ciocotișan i-a dedicat, în urmă cu doi ani, o melodie și tatălui ei. Cântecul „La mulți ani, om bun!” a fost un cadou pentru părintele ei, în ziua când acesta împlinise 50 de ani.

ADVERTISEMENT