Life

Cel mai norocos irakian. S-a însurat cu una dintre fiicele sultanului Bruneiului. Nunta a durat șapte zile

Bogatul sultan din Brunei și-a căsătorit și cea de-a șasea fiică. Nunta a fost un adevărat eveniment grandios, cu mii de invitați și a durat șapte zile.
13.02.2022 | 15:53
Cel mai norocos irakian Sa insurat cu una dintre fiicele sultanului Bruneiului Nunta a durat sapte zile
Sultanul din Brunei și-a căsătorit și cea de-a șasea fiică. Sursa foto: RTB Sukmaindera/ Twitter
ADVERTISEMENT

Prințesa Fadzillah Lubabul Bolkiah, a șasea fiică a sultanului din Brunei, s-a căsătorit, de curând. Prințesa, în vârstă de 36 de ani, și-a unit destinele cu Mahmoud Al-Hashimi, un irakian născut într-o familie din care provin doi foști premieri ai Irakului.

Nunta a durat șapte zile. A început pe 16 ianuarie și s-a încheiat pe 23 ianuarie. Mulți îl consideră norocos pe Mahmoud Al-Hashimi, deoarece va face parte dintr-o familie foarte bogată, potrivit ndtv.com

ADVERTISEMENT

Cine este noul Prinț Consort

Noul ginere al sultanului din Brunei este originar din Mosul, nordul Irakului. S-a născut într-o familie mare și de, asemenea, prestigioasă.

La vârsta de trei ani, părinții săi au decis să se mute în Brunei. Aici, tatăl lui Mahmoud Al-Hashimi a predat la o universitate aproape două decenii, 19 ani. Mai târziu, familia a decis să plece în SUA, Canada.

ADVERTISEMENT
Nunta printesei Fadzillah Lubabul Bolkia cu Abdallah Mahmoud Al-Hashemia
Nunta printesei Fadzillah Lubabul Bolkia cu Abdallah Mahmoud Al-Hashemia. Sursa foto: Twitter Royal World Thailand

Prințesa Fadzilla, unul dintre cei 12 copii ai sultanului

Prințesa Fadzillah face parte, mai exact, din cei 12 copii ai faimosului sultan, Hassanal Bolkiah, pe care îi are de la trei soții. Mama lui Fadzillah, Mariam Abdul Aziz, a fost în trecut însoțitoare de zbor la Royal Brunei Airlines și a doua soție a sultanului.

Mariajul dintre Mariam Abdul Aziz și bogatul sultan a durat din 1982 până în 2003. În tot acest timp, au devenit părinții a patru copii.

ADVERTISEMENT

A șasea fiică a sultanului este o fire iteligentă. În trecut, a o bținut o diplomă în studii internaționale la Kingston University.

Ce avere are sultanul din Brunei

Hassanal Bolkiah este un sultanul istoric al Bruneiului. La nivel mondial, după regina Elisabeta a II-a Marii Britanii, este al doilea cel mai longeviv monarh.

ADVERTISEMENT

În anul 2017, Hassanal Bolkiah a celebrat Jubileul de Aur, adică 50 de ani de ocupare a tronului. Sultanul, în vârstă de 75 de ani, mai are pe lângă cei 12 copii și 18 nepoți.

Prezentatoarea TV, Azrinaz Mazhar Hakim, a fost ultima lui soție. Cu toate că aceasta este cu 33 de ani mai tânără, nimic nu i-a împiedicat să-și unească destinele. Ei au fost căsătoriți din 2003 până în 2010.

Sultanul este renumit în lume și pentru averea sa impresionantă. Ar avea agonisiți 30 de miliarde de dolari și a avut grijă ca după despărțire să le retragă fostelor soții titlurile regale și indemnizația lunară. Despre sultanul din Brunei se mai spune că are o locuință cu 1788 de camere.

ADVERTISEMENT
Tags: