Life

Nunta Denisei de la Bambi a costat enorm! Cât a fost meniul

Denisa de la Bambi s-a căsătorit, în weekend, cu Mircea Brânzei, un om de afaceri cunoscut de la noi, cei doi unindu-și destinele într-un hotel de lux din zona Coastei de Azur a Franței.
22.06.2021 | 14:58
Nunta Denisei de la Bambi a costat enorm Cat a fost meniul
Denisa de la Bambi s-a casatorit pe Coasta de Azur Colaj foto Fanatik
ADVERTISEMENT

Denisa Tănase, jumătatea trupei Bambi și Mircea Brânzei nu s-au uitat la bani când a fost vorba de nunta lor, cei doi alegând să facă acest pas într-o locație de vis, pe Coasta de Azur, în Franța.

Cât a costat nunta Denisei de la Bambi?

Denisa de la Bambi, la fel ca și soțul ei, afaceristul Mircea Brânzei, pare să traverseze o perioadă foarte bună, cel puțin din punct de vedere financiar. Iar acest lucru i-a făcut pe cei doi să pună la punct o petrecere de nuntă care va fi una de neuitat, fără să mai se uite la cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Locul ales pentru căsătoria Denisei de la Bambi cu Mircea Brânzei a fost unul desprins parcă din povești, un castel convertit în hotel de pe malul Mării Mediterane, în locul considerat cel mai frumos din Europa: Coasta de Azur.

Evident, pentru o petrecere de nuntă în asemenea loc, Denisa Tănase de la Bambi și soțul ei, Mircea Brânzei au scos din buzunar o sumă fabuloasă, Château de la Chèvre d’Or fiind una dintre cele mai ”de fiță” locații cu putință din zonă.

ADVERTISEMENT
Denisa de la Bambi
Denisa de la Bambi, alaturi de sora ei si de sotul Mircea Branzei Sursa foto: Instagram

Astfel, conform datelor obținute de FANATIK, meniul de nuntă, pentru fiecare invitat în parte, s-a ridicat la o sumă în jurul a 350 de euro, sumă la care s-au adăugat și costurile cu ceremonia, adică minimum 3.500 de euro. Iar cum la eveniment au fost invitați prietenii apropiați, iar petrecerea de nuntă  a fost onorată de câteva zeci de persoane, cheltuielile făcute de Denisa și de Mircea Brânzei au depășit, lejer, 25.000 de euro.

E adevărat, trebuie spus că hotelul la care a avut loc nunta Denisei de la Bambi cu Mircea Brânzei are, printre altele, câteva restaurante, dintre care unul este cotat cu două stele Michelin.

ADVERTISEMENT

Raluca, sora Denisei de la Bambi, impresionată de nuntă

Contactată de FANATIK, Raluca, sora Denisei de la Bambi, cea care, de altfel, i-a fost domnișoară de onoare la eveniment, recunoaște că a fost, cu adevărat, impresionată de ceremonie și de petrecerea nunții la care a fost invitată.

”Nunta a fost foarte frumoasă, impresionantă chiar. Mai multe nu vreau să spun, este momentul Denisei, ea trebuie să vorbească. Din ceea ce știu însă, acum ea vrea doar să se odihnească după toată agitația”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca, sora Denisei de la Bambi.

ADVERTISEMENT

Și, pare-se, Denisa se relaxează de minune, în luna de miere, alături de soțul ei, Mircea Brânzei, cei doi sărbătorind momentele de vis la Cannes, tot pe Riviera franceză, la malul mării.

Denisa Tănase de la Bambi a tot amânat nunta

După un mariaj eșuat în 2015 cu medicul Cornel Brotac, Denisa Tănase s-a îndrăgostit, în 2017, de omul de afaceri Mircea Brânzei, cel cu care s-a și căsătorit, în weekend, pe Coasta de Azur.

Cererea în căsătorie a venit, conform declarațiilor celor doi în luna noiembrie a anului 2018, iar de atunci cei doi au amânat nunta de mai multe ori, evenimentul fiind dificil de organizat din motive care țin și de pandemia de coronavirus.

Denisa Tănase, deși s-a lansat în showbiz ca artistă, a ajuns acum să fie mai bine cunoscută ca om de afaceri, fosta cântăreață deținând, în acest moment, nu mai puțin de 27 de magazine în care vinde produse cosmetice, multe dintre parfumeriile sale fiind situate în afara țării.

ADVERTISEMENT